Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τελικά…Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Χαραβητίδης

Δεν θα αγωνιστεί τελικά στον Ναυπακτιακό Αστέρα ο Ανδρέας Χαραβητίδης, όπως είχε γίνει γνωστό σε δημοσιεύματα το προηγούμενο διάστημα.

Ο 20χρονος (15/06/2000) αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Εδεσσαϊκό και επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Αναλυτικά :

«Συνεχίζεται η ενίσχυση με ακόμη ένα νεαρό ταλέντο της ευρύτερης περιοχής καθώς επιστρέφει, μετά από 3 χρόνια, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Ανδρέας Χαραβητίδης.

Ο 20χρονος αμυντικός αγωνιζόταν στην Αναγέννηση μέχρι τα 17 του, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, κάτι που του άνοιξε τις πόρτες στις Μικτές Πέλλας. Το 2017 μετακόμισε στην Έδεσσα όπου έμεινε για 3 χρόνια, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις.

Αμέσως μετά τη συμφωνία με την ομάδα μας ο Ανδρέας Χαραβητίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω στην οικογένεια της Αναγέννησης Γιαννιτσών, θέλω όμως να ευχαριστήσω προσωπικά το φροντιστή της ομάδας Γιάννη Ξανθόπουλο καθώς μόλις έμαθε για το πρόβλημά που αντιμετώπιζα, έσπευσε να με βοηθήσει και με έφερε αμέσως σε επαφή με τον κύριο Νίκο Φανάρα ο οποίος με την σειρά του προχώρησε σε ενέργειες οι οποίες με έφεραν στη συμφωνία με την ομάδα! Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς!».

Πέραν της προσθήκης του Χαραβητίδη, ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης έχει έρθει σε συμφωνία με ακόμη 3 παίκτες, με τους οποίους απομένουν τα διαδικαστικά και θα ανακοινωθούν εντός εβδομάδας, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ και ο προπονητής να δουλέψει όλα όσα θέλει.»

Επιστρέφει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Ανδρέας Χαραβητίδης

Gepostet von Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών am Freitag, 14. August 2020