Κατηγορίες
Αθλήματα

Γιορανίδης και Παναγιωτίδου συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και τα τμήματα χάντμπολ ανδρών και γυναικών ανακοίνωσαν σήμερα την ανανέωση συνεργασίας με τους Βασίλη Γιορανίδη και Αναστασία Παναγιωτίδου αντίστοιχα.

Ο 18χρονος αριστερός εξτρέμ, προέρχεται από τις ασπρόμαυρες ακαδημίες, ενώ εδώ και δύο αγωνιστικές περιόδους προπονείται και συμπεριλαμβάνεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Είναι διεθνής με την Εθνική Εφήβων της χώρας μας, και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Γιορανίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Φέτος πάρα τις δυσκολίες που περάσαμε όλοι μας, πιστεύω ότι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, κ. Παναγιώτη Γούσιο, για την εμπιστοσύνη τους σ’ εμένα. Προσωπικά θα προσπαθήσω για το καλύτερο ώστε να βοηθήσω αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που ονομάζεται ΠΑΟΚ. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές υγεία, και να έχουμε όλοι μία καλή σεζόν».

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Βασίλη…

Gepostet von Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club am Dienstag, 18. August 2020

H 22χρονη Ελληνίδα εξτρέμ, θα συνεχίσει στα «ασπρόμαυρα» για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ, η Αναστασία Παναγιωτίδου δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα ανήκω στην μεγάλη Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατασρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι σε όλα τα τμήματα να έχουν μία χρονιά με υγεία, χωρίς διακοπές στην ροή των πρωταθλημάτων και με επιτυχίες!».

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αναστασία…

Gepostet von Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club am Dienstag, 18. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected