Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ισόπαλο το φιλικό ανάμεσα στον Αιγινιακό και την ΑΕ Σχοινά

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Αιγινιακό και την ΑΕ Σχοινά, που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Η ομάδα της Πιερίας που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, είχε καλή εικόνα στο α’ μέρος κατά το οποίο δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες με τον Ημαθιώτη τεχνικό Γιώργο Ντάμτσιο να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Στο β’ μέρος οι Αιγινιώτες έκαναν αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους με τον κόουτς να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενώ και οι ανανεωμένοι και ενισχυμένοι Ημαθιώτες του Αλέξη Κατσάρα που η νέα χρονιά θα τους βρει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, άφησαν καλές εντυπώσεις.

το φιλμ του αγώνα στο katerinisport.gr

Συνθέσεις

Αιγινιακός : Μοσχίδης, Μπαντές, Κακατάτσιος Η., Παπαδόπουλος, Κακατάτσιος Χ., Τσολακίδης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης Μ., Χαιρεκάκης, Μαλάκης, Δαραής. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Παυλίδης, Γιανκίδης, Γιατσίδης, Βουλτσίδης, Καρακασίδης, Ζαφείρης, Φιρινίδης, Βιάνης, Μαστροθύμιος, Ρούσσος, Παντερμαλής, Κιοσσές.

ΑΕ Σχοινά : Μουσκεφτάρας, Τσιβούλας, Κίτσας Λ., Κίτσας Ν., Μπουκλάς, Λαμπρόπουλος, Νίκου, Αβραμόπουλος, Συμεωνίδης, Ιασωνίδης, Κωτούλας. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Πιπιλιάρης, Λαζής, Μοσχώβης, Βουλγαρόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected