Κατηγορίες
Basket

“Αγρίεψαν” οι Bucks και έκαναν το 2-1 (vids)

Οι Μάτζικ έκαναν το λάθος να προηγηθούν στη σειρά…

Δεν αποκλείεται στην πραγματικότητα να έκαναν καλό στους Μάτζικ που επέστρεψαν από την ήττα του πρώτου αγώνα με τη δέουσα σοβαρότητα. Αφού ισοφάρισαν προχθές, έκαναν με σχεδόν συνοπτικές διαδικασίες στο 2-1 επικρατώντας με 121-107.

Οι Μάτζικ των λιγοστών επιλογών ήταν σχετικά ανταγωνιστικοί στην πρώτη περίοδο όμως ακόμη κι έτσι οι Μπακς άρχισαν να «χτίζουν» διαφορά, προηγούμενοι με 31-23. Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη. Στο +27 στο ημίχρονο (43-70) και στο +31 στις αρχές της τρίτης περιόδου. Η αναπόφευκτη χαλάρωση των «ελαφιών» επέτρεψε στους Μάτζικ να «ροκανίσουν» τη διαφορά (οι 31 έγιναν 12 στο 41′ όταν και έγινε το 104-92), μετά και από ένα 15-5 στα πρώτα πέντε λεπτά της τέταρτης περιόδου.

Μέχρι εκεί όμως. Οι Μπακς δεν είχαν διάθεση να αστειευτούν περισσότερο. Σοβαρεύτηκαν, άνοιξαν την «ψαλίδα» και έφτασαν στο 2-1.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε μετά το παιχνίδι: «Παίξαμε άμυνα, αυτό ήταν το «κλειδί». Κυκλοφορήσαμε την μπάλα, βρήκαμε ελεύθερα σουτ όμως όταν παίζουμε άμυνα, το ματς γίνεται ευκολότερο». Ο Έλληνας σούπερ σταρ τελείωσε το παιχνίδι με 35 πόντους, 9/12 βολές, 10/11 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, επτά ασίστ, δύο κλεψίματα και μία τάπα. Ακόμη ο Κρις Μίντλετον είχε 17 πόντους με 7/17 σουτ, οχτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ, ο Μπρουκ Λόπεζ 16 πόντους και έξι ριμπάουντ ενώ ο Έρικ Μπλέντσο πρόσθεσε 14 πόντους, πέντε ριμπάουντ, οχτώ ασίστ και τρία κλεψίματα.

Για τους Μάτζικ, ο Ντι Τζέι Όγκουστιν είχε 24 πόντους και έξι ριμπάουντ, ο Νίκολα Βούτσεβιτς 20 πόντους και πέντε ριμπάουντ αλλά 8/19 σουτ και άλλους 20 ο Τέρενς Ρος.

*με στοιχεία από το basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected