Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έφτασε η πρόταση της Al Nasr, ολοκληρώνεται η μεταγραφή Μάνταλου!

Ο Πέτρος Μάνταλος ετοιμάζεται να αλλάξει φανέλα. Η πρόταση της Αλ Νασρ έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ με καθυστέρηση 24 ωρών, αλλά αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το Sportime, η ομάδα από το Ντουμπάι βελτίωσε τόσο την προσφορά της προς την ΑΕΚ, ενώ και ο Πέτρος Μάνταλος αναμένεται να έχει… γερό συμβόλαιο.

Κάτι που σημαίνει πως είναι θέμα χρόνου, ώστε ο αρχηγός της ΑΕΚ να παραχωρηθεί στην Αλ Νασρ. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην ημέρα.

Η Αλ Νασρ αρχικά πρότεινε 3,5 εκατ.ευρώ στην ΑΕΚ για τον Μάνταλο και η απάντηση ήταν αρνητική, ενώ ο ίδιος ο παίκτης εξ’ αρχής ήταν θετικός.

Εν συνεχεία η ομάδα από το Ντουμπάι έδειξε ότι θα ανέβει 1 εκατ.ευρώ στην πρόταση της προς την ελληνική ομάδα και στα 4,5 εκατ.ευρώ θα κλείσει ακόμη ένα deal πώλησης βασικού παίκτη της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι.

Ετσι, μετά τον Βασίλη Μπάρκα και την πώληση του στην Σέλτικ με 5+1 εκατ.ευρώ,θα παραχωρηθεί άλλος ένας βασικός ποδοσφαιριστής και μέλος της πρωταθλήτριας του 2018.

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Μάνταλο το 2014 και το 2017 του ανανέωσε το συμβόλαιο πρόωρα μέχρι το 2022.

Είναι ξεκάθαρο πως ακόμη και αν ολοκληρωθεί τελικά το deal, ο Πέτρος Μάνταλος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ μετά τον τελικό Κυπέλλου στις 30 Αυγούστου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Αλ Νασρ για το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι στις 11 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Αλ Τζαζίρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected