Κατηγορίες
Basket

Οριστικά εκτός Α2 ο ΠΑΣ Γιάννινα, δύσκολο και για το Αγρίνιο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να χαρεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και την άνοδο στην Α2, και το «τρένο» που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια από την ΕΣΚΑΒΔΕ, ουσιαστικά «εκτροχιάστηκε» και επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Ηπείρου ουσιαστικά χτυπήθηκε από τα εσωτερικά της προβλήματα, μην βρίσκοντας ποτέ τον τρόπο να γίνει ΚΑΕ, και μετά την παραίτηση της επιτροπής μπάσκετ η συγκεκριμένη απόφαση αποτελούσε μονόδρομο.

Έτσι, ο ερασιτέχνης, στον οποίο πέρασε το τμήμα μπάσκετ, απέστειλε έγγραφο στην ΕΟΚ ανακοινώνοντας την απόφαση του ΠΑΣ να αποσυρθεί από την Α2, η οποία παραμένει πλέον με 16 ομάδες.

Ύστατη προσπάθεια στο Αγρίνιο

Ο ΑΟ Αγρινίου δεν έχει κάνει καμία ουσιαστικά κίνηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται προσπάθειες να δώσει το παρών στην Α2 Ανδρών και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, υπήρξε συνάντηση με ομάδα επιχειρηματιών από την περιοχή ώστε να βρεθεί λύση και να ανάψει το «πράσινο» φως προς την θετική κατεύθυνση. Πρώτο μέλημα είναι να λυθούν τα θέματα που υπάρχουν με τον προπονητικό τιμ και τους αθλητές της περσινής ομάδας, ενώ στόχος είναι το κλειστό του Αγρινίου να φιλοξενήσει δυο ομάδες από την Αιτωλοακαρνανία που θα αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο, από τη στιγμή που το κλειστό θα το χρησιμοποιεί και ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου στην Basket League,

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει και κάλεσμα προς τον κόσμο της πόλης να στηρίξει την ομάδα και να συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας των επιχειρηματιών, ώστα να μπορέσει να γίνει το «θαύμα» και ο ΑΟΑ να αγωνιστεί εκ νέου.

*με στοιχεία από το basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected