Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Andrija Zivkovic (vid)

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος έρχεται στην Τούμπα για να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή του Δικεφάλου!

Όπως αναφέρει το Sportime, την είδηση για την μετακίνηση του Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε η ιστοσελίδα telegraf.rs.

Όπως είχαμε αναφέρει στο Sportime τις προηγούμενες ημέρες ο Δικέφαλος έψαχνε μία πολύ δυνατή κίνηση για τα εξτρέμ και ο «εκλεκτός» των ανθρώπων της ομάδας είναι ο 24χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός.

Οι Σέρβοι στο ρεπορτάζ τους σημειώνουν ότι ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή έδωσε θετική απάντηση στον ΠΑΟΚ και οι διαπραγματεύσεις οδηγούνται σε deal. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν, ο Ζίβκοβιτς αναμένεται να περάσει τις επόμενες ημέρες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί η συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ζίβκοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρτιζάν με την οποία είχε 24 γκολ και 13 ασίστ σε 93 αγώνες ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Μπενφίκα με την οποία κατέγραψε 4 γκολ και 24 ασίστ σε 88 ματς.

Ο βραχύσωμος άσος είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας, έχοντας 17 συμμετοχές ενώ έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα στις 26 Αυγούστου, δηλαδή πριν από λίγες ημέρες έναν χρόνο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected