Αθλήματα

Στον τελικό της Λάρνακας η Παύλου

Ακόμα μια πολύ καλή νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Δήμητρα Παύλου, η οποία προκρίθηκε στον τελικό του διεθνούς τουρνουά της Λάρνακας Aphrodite Cup.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Παύλου έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στην Ουγγαρέζα Luca Udvardy, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.390 στην παγκόσμια κατάταξη κάτω των 18 της ITF, για να πάρει τη νίκη με 6-1, 6-2 και να μπει στον τελικό του Aphrodite Cup.

Στον τελικό της διοργάνωσης της Grade 4 κατηγορίας της ITF, που διεξάγεται σε σκληρά γήπεδα, η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την κορυφαία του ταμπλό, τη Ρωσίδα Daria Frayman, που είναι 18 ετών και βρίσκεται στο Νο.93 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors.

Η Παύλου προκρίθηκε και στον τελικό του διπλού, μαζί με τη Δέσποινα Μαστροδήμα. Οι δυο αθλήτριες απέκλεισαν τις Αυστριακές Ines Faltinger και Sophia Desiree Piech με 6-3, 6-1 για να μπουν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τις κορυφαίες του ταμπλό, Daria Frayman και Luca Udvardy.

Στο διπλό των αγοριών, οι Αδαμάντιος Σταύρακας και Αλέξανδρος Ζερβός κέρδισαν τους Βρετανούς Derin Acaroglu και Mattias Southcombe με 6-3, 6-4, για να μπουν στους ημιτελικούς, όπου θα αντιμετωπίσουν το κορυφαίο ζευγάρι του ταμπλό, τον Γερμανό Maximilian Homberg και τον Βρετανό Matthew Rutter.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected