Κατηγορίες
Super League 2

Ο νέος προπονητής της Ξάνθης

Διετές συμβόλαιο με την Ξάνθη υπέγραψε ο Τόνι Πόποβιτς, όπως ανακοίνωσε ο Μπιλ Πάπας στην ιστοσελίδα «sport.optus.com.au».

Ο Ελληοαυστραλός επιχειρηματίας φωτογραφήθηκε μαζί με τον νέο προπονητή της ακριτικής ομάδας και το μέλος του ΔΣ, Ντέιμον Χάνλιν και δήλωσε:

«Μου δίνει μεγάλη χαρά να ανακοινώσω ότι ο Τόνι Πόποβιτς υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Ο Τόνι ήταν επαγγελματίας και ενθουσιώδης καθ‘ όλη τη διάρκεια των συζητήσεών μας και έχει την πλήρη υποστήριξή μας αυτός και οι παίκτες, καθώς χτίζουμε ένα λαμπρό μέλλον».

Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που παρακολούθησα με ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό. Είμαι υπερήφανος που θα γίνω πρόεδρος αυτού του ιστορικού συλλόγου και προσβλέπουμε σε ένα συναρπαστικό μέλλον. Είμαστε απογοητευμένοι που ο σύλλογος υποβιβάστηκε και θα παίξει στη Super League 2 για πρώτη φορά στην ιστορία του, όμως είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά για να επιστρέψουμε στην Super League.

Εργαζόμαστε επιμελώς για να χτίσουμε νέα θεμέλια για τον σύλλογο που έχει πλούσια ιστορία και πολύ παθιασμένη και υπερήφανη βάση φιλάθλων. Αυτή είναι μια νέα αρχή για τον σύλλογο. Δεν μπορώ να περιμένω για την έναρξη της σεζόν και να είμαι με τους φιλάθλους μαζί στο γήπεδο μας. Καθώς διανύουμε δύσκολες στιγμές λόγω του Covid, το ποδόσφαιρο θα διαδραματίσει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στην κοινωνία και ελπίζουμε να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας».

Ο Πόποβιτς από την πλευρά του είπε:

«Είναι τιμη να είμαι ο επικεφαλής προπονητής αυτού του πολύ καλά δομημένου ποδοσφαιρικού συλλόγου με μια περήφανη ιστορία. Είναι μικρός αλλά αξιοσέβαστος. Θέλουμε να επιστρέψουμε στη μεγάλη κατηγορία και να μετρατρέψουμε την έδρα μας σε απόρθητο κάστρο.

Οι οπαδοί πρέπει να ξέρουν ότι θα έχουν έναν προπονητή, επιτελείο και ιεραρχεία που θα είναι αφοσιωμένοι στο να επιστρέψει η ομάδα πίσω στην μεγάλη κατηγορία. Θα πάρουν τα πάντα από εμένα σε σχέση με την εργασία μου και κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι μου για αυτό. Θέλουμε να παράσχουμε σταθερότητα και να επαναφέρουμε τον σεβασμό, να αποτελούμε έναν προορισμό που θα προσελκύει νέους παίκτες με φιλοδοξίες.

Η ιδέα ήταν να αναλάβω μια ομάδα στην Α’ Κατηγορία, αλλά αποδέχθηκα και το ενδεχόμενο να είναι στην δεύτερη. Πιστεύω στον εαυτό μου και έχω τη γνώση και την εμπειρία να πετύχω. Αισθάνομαι ότι με την υποστήριξη του ιδιοκτήτη και της ηγετικής ομάδας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιστρέψουμε, αλλά θα το κάνουμε με έναν επαγγελματικό και αξιοσέβαστο τρόπο.

Υπάρχει πλήρης αναδιάρθρωση σε εξέλιξη και ακόμα περιμένουμε να δούμε αλλά αφότου μίλησα με τον Μπιλ (Παπας), μου έδωσε την εμπιστοσύνη να πάω εκεί ανεξάρτητα από την κατηγορία. Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία πρώτα από όλα και στη συνέχεια με την πρόκληση. Πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις.

Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να εργαστώ στην Ευρώπη. Θέλω να εξελιχθώ ως προπονητής και να συναγωνιστώ με τους καλύτερους. Είμαι ενθουσιασμένος και αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω κάτι στην Ξάνθη και να εδραιωθούμε στη μεγάλη κατηγορία. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα γιατί πολύ πρόσφατα απέκτησε τον σύλλογο. Με εντυπωσίασαν, είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι και αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected