Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φέρνει στην Ελλάδα τον Fabricio Brener (vid)

Ο εκλεκτός του ΠΑΣ Γιάννινα για τα φτερά βρέθηκε και δεν είναι άλλος από τον Φαμπρίτσιο Μπρένερ της Μπελγράνο. Πλήρης συμφωνία με τον παίκτη ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr κάνουν λόγο πως ο παίκτης με τον οποίο μιλούσαν οι Ηπειρώτες είναι ο Φαμπρίτσιο Μπρένερ.

Ο 22χρονος εξτρέμ (μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στα δύο φτερά) έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για να έρθει στην Ελλάδα ώστε να περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Ο Μπρένερ ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Μπελγράνο πριν ανέβει στην πρώτη ομάδα το 2018. Τον Ιανουάριο του 2019 μετακόμισε με την μορφή δανεισμού στην Βίλα Νταλμινε για να πάρει χρόνο συμμετοχής πριν επιστρέψει στο τέλος του 2019 στην Μπελγράνο.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα κινήθηκαν μεθοδικά και κάτω από άκρα μυστικότητα και ήρθαν σε συμφωνία τόσο με την Μπελγράνο στην οποία ανήκει ο παίκτης όσο και με τον ίδιον τον ποδοσφαιριστή.

Με τον Μπρένερ προ των πυλών στον ΠΑΣ Γιάννινα στρέφουν την προσοχή τους στην εύρεση του επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Κρίζμαν και θα αναλάβει το δύσκολο ρόλο με τα γκολ του να να κρατήσει την ομάδα στην Super League.

Δείτε τον Μπρένερ σε δράση:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected