Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αλλαγές στις προκηρύξεις πρωταθλημάτων και Κυπέλλου από την ΕΠΣ Ημαθίας

Σε αλλαγές όσον αφορά τις προκηρύξεις Α και Β Ερασιτεχνικής κατηγορίας προχώρησε η ΕΠΣ Ημαθίας, διαμορφώνοντας ανάλογα και το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Όσον αφορά την Α κατηγορία, οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή 13 ομάδων για την επερχόμενη σεζόν και η τοποθέτηση των Αγρ.Αστ.Πλατέος, Αχιλλέα Νάουσας, ΑΕ Χαρίεσσας και ΑΟ Μαρίνας (εφόσον δηλώσουν συμμετοχή) στη Β Ερασιτεχνική.

Παράλληλα, η έναρξη του πρωταθλήματος μετατίθεται για το Σάββατο 19/9, ενώ η κλήρωση της Β κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/9.

Για τα play off της Α Ερασιτεχνικής, σε αυτά θα συμμετέχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης, εφόσον βεβαίως έχουν διαφορά μεγαλύτερη των έξι (6) βαθμών από την επόμενη της βαθμολογίας ενώ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ τα play out και υποβιβάζονται οι δύο τελευταίες ομάδες ανεξαρτήτως τυχόν υποβιβασμών που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Ημαθίας και αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

η τροποποιημένη προκήρυξη της Α Ερασιτεχνικής ΕΔΩ

Κύπελλο Ημαθίας

Ομοίως με τα πρωταθλήματα, ο θεσμός του Κυπέλλου μετατίθεται στην έναρξη του κατά μία εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 3/10. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/9

Στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων Ε.Π.Σ. Ημαθίας δεν υπάρχει περιορισμός χρησιμοποίησης ποδοσφαιριστή ηλικίας κάτω των 19 ετών στην ενδεκάδα, σε καμία περίπτωση

η τροποποιημένη προκήρυξη του Κυπέλλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected