Κατηγορίες
Super League 2

Στον “αέρα” ο Πλατανιάς – Κρίσιμες οι ώρες μέχρι τη λήξη της διορίας

Εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι τουλάχιστον είχαν διαφανεί πως είναι, δείχνουν τα πράγματα στον Πλατανιά.

Η ομάδα βρίσκεται ενώπιον του φάσματος να μην έχει διάδοχη κατάσταση παραμονές της δήλωσης συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Όπως αναφέρει το athlitiko, μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι ο Πλατανιάς θα πρέπει να έχει δηλώσει πρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο και τουλάχιστον ένα ή δύο ακόμα μέλη του ΔΣ, εκτός από την κατάθεση του παράβολου το οποίο ανέρχεται στις 7000 ευρώ. Η πληροφόρηση αναφέρει ότι ο Μανώλης Μαθιουλάκης περιμένει ακόμα στη συζήτηση που έχει γίνει με τον Τάκη Βελαλόπουλο να προχωρήσει τις όποιες διαδικασίες, διαφορετικά, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, άλλη λύση δεν υπάρχει.

Αποδεικνύεται ωστόσο ότι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, τα δεδομένα δεν ήταν αυτά όπως είχαν φανεί πως είναι ή πως θα μπορούσαν να είναι… Πράγματι έγινε μία δίωρη σχεδόν συνάντηση μεταξύ του κ. Μαθιουλάκη και του κ. Βελαλόπουλου, ο οποίος συνοδευόταν από έναν (Ελληνοαυστραλό) συνάδελφο του, επίσης μάνατζερ, τον κ. Λεωνίδα Γαρδικιώτη, ωστόσο οι συζητήσεις που έγιναν, αποδεικνύεται πως απέχουν από τη βάση ότι αφορούν την αγοραπωλησία μιας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας.

Να σημειωθεί άλλωστε πως μέχρι αυτή τη στιγμή, ουδείς γνωρίζει για ποιους επενδυτές πρόκειται, πολύ δε περισσότερο για το ποια είναι αυτά τα τρία άτομα που έχει γίνει γνωστό ότι είναι “πίσω” από όλη αυτή την κατάσταση και επιδιώκουν να πάρουν την ΠΑΕ. Επίσης δεν επιβεβαιώνεται τίποτε για τα οικονομικά στοιχεία και σχετικά με την αγοροπωλησία (350.000 ευρώ).

Σε κάθε περίπτωση, η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Πλατανιάς βρίσκεται μετέωρος, παρουσιάζει δε μεγάλο ενδιαφέρον τι θα απογίνει με τη δήλωση συμμετοχής. Βέβαια, ακόμα και αυτό δεν είναι το νούμερο ένα ζήτημα, αφού ακόμα κι αν ο Πλατανιάς δηλώσει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα, το ζήτημα είναι τι θα επακολουθήσει. Οι αποφάσεις του κ. Μαθιουλάκη είναι ειλημμένες και αποδεικνύεται ότι όλο αυτό το διάστημα δεν βρέθηκε μια λύση που να είναι αξιόπιστη προκειμένου και ο ίδιος να πειστεί ώστε να παραδώσει την ΠΑΕ. Σχετικά άλλωστε είχε τοποθετηθεί ο ίδιος.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και ουσιαστικά ο Πλατανιάς είναι στον αέρα. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και μένει να φανεί τι θα γίνει οριστικά με το θρίλερ που χαρακτηρίζει μια ομάδα που την τελευταία δεκαετία έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected