Κατηγορίες
Super League 1

Έμεινε στο ματς με τη Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ, 1-1 με Ατρόμητο

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στους… πανηγυρισμούς της τεράστιας πρόκρισης επί της Μπενφίκα κι οι Περιστεριώτες το εκμεταλλεύτηκαν για να φύγουν με βαθμό (1-1) από την Τούμπα.

Μετά την επική πρόκριση επί της Μπενφίκα, το rotation του Φερέιρα ήταν αναμενόμενο πλην όμως ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φτάσει σε ένα εύκολο τρίποντο, όπως θα ήθελε, απέναντι στον εξαιρετικό Ατρόμητο του Κάναντι. Το γκολ του ποιοτικού Άντριγια Ζίβκοβιτς έδωσε προβάδισμα στον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά οι Περιστεριώτες βρήκαν ξανά τον τρόπο να φύγουν με βαθμό από την Τούμπα και με το τελικό 1-1 υποχρέωσαν τους Θεσσαλονικείς σε απώλεια βαθμών νωρίς-νωρίς στη Super League.

Ο ΠΑΟΚ πλέον καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα, καθώς την Τρίτη (22/09) ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι με την Κράσνoνταρ στη Ρωσία, για τα play off του Champions League. Οι Θεσσαλονικείς, ωστόσο, θα πρέπει πλέον να «καλύψουν» τους δυο βαθμούς που άφησαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αφού έμειναν στους 4 μετά από δυο αγωνιστικές και δεδομένα τέτοιες απώλειες κοστίζουν στη «μάχη» για τον τίτλο. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι από την πλευρά της, μετά το κακό ξεκίνημα και την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο έβγαλε εξαιρετική αντίδραση, παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και πήρε τον πρώτο βαθμό της σεζόν σε μια αναμέτρηση όπου θα μπορούσε στο φινάλε να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη, αφού κατέγραψε φάσεις και απείλησε την εστία του Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86’ Βρακάς), Μιχάι, Βαρέλα (81’ Κρέσπο), Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι (81’ Νινούα), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (72’ Πέλκας), Σφιντέρσκι (72’ Κούτσιας).

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Σάλομον, Χαρίσης (73’ Ούμπιδες), Τομάσεβιτς (83’ Νάτσος), Γιακουμάκης (73’ Ν’ Σικουλού), Ραμπέγιο (88’ Μουνίθ), Μανούσος (46’ Κωστόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected