Super League 2 - Μεταγραφές

Οι επόμενες τέσσερις μεταγραφές του Πανιωνίου

Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Πανιώνιος, ώστε να δημιουργήσει ρόστερ και να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται στην πρεμιέρα της 31ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του FL News, μεταξύ των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται κοντά στους Κυανέρυθρους είναι οι Δημήτρης Τασιούλης (φωτ), Βασίλης Βογιατζής, Γιώργος Γιαννούτσος και Παντελής Θεολόγου.

Ο 23χρονος εξτρέμ Τασιούλης έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λάρισας με τον οποίο είχε πέρυσι 17 συμμετοχές και 1 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τύρναβο και ακολούθως ο Ολυμπιακός τον έδωσε δανεικό στον Κισσαμικό. Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στους Θεσσαλούς.

Ο Γιαννούτσος είναι αριστερό μπακ, 22 ετών. Ανήκει στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ από το 2016 με την οποία έπαιξε σε 9 αγώνες. Την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε 20 συμμετοχές και 1 γκολ στη δεύτερη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος με την Αλκή Ορόκλινη στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός.

Σε ό,τι αφορά στον 24χρονο αμυντικό μέσο Βασίλη Βογιατζή, την περασμένη χρονιά είχε 23 συμμετοχές και 1 γκολ με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ερμή Ζωνιανών και Εργοτέλη.

Ο 29χρονος στόπερ Παντελής Θεολόγου, τέλος, πέρυσι είχε 10 συμμετοχές με τον Απόλλωνα Πόντου και 4 με την Παναχαϊκή. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Καραϊσκάκη, Χανιά, Ατρόμητο, Καλλιθέα, Εθνικό Αστέρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected