Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με το δεξί στο Κύπελλο ο Καμπανιακός του Γιάννη Κερλίδη

Γκολ και θέαμα είχαμε σήμερα στην αναμέτρηση κυπέλλου Αξιός Ανατολικού – Καμπανιακός, με τα γκολ βέβαια να έρχονται μονάχα από τη πλευρά των φιλοξενούμενων.

Όπως αναφέρει το epsm24, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, ο Καμπανιακός του Ημαθιώτη προπονητή, Γιάννη Κερλίδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Σωτήρη Αυγέρο, ο οποίος στο ντεμπούτο με τη φανέλα του Καμπανιακού σημείωσε το πρώτο του γκολ.

Μετά το 0-1, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με πέναλτι του Ανδρεάδη, το οποίο όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας Γιώτας και διατήρησε έτσι το προβάδισμα για τους Χαλαστρινούς.

Το 0-1 ήταν και σκορ ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους βέβαια να έχουν τον έλεγχο του αγώνα όχι μόνο στο πρώτο μέρος αλλά γενικότερα στο μεγαλύτερο διάστημα.

Η επανάληψη βρήκε φουριόζους τους παίκτες του Καμπανιακού, καθώς σημείωσαν τρία γκολ και καθάρισαν έτσι την υπόθεση νίκη με 0-4. Το 0-2 έγινε από τον Μυλωνά στο 59′, το 0-3 από τον Ξανθόπουλο (επίσης το πρώτο του γκολ με τον Καμπανιακό) και το 0-4 από τον Παπάζογλου στο 85′.

ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 0-4

Διαιτησία: Μαρόπουλος (Λεζάι – Γιατσίδης)

Σκόρερ: Αυγέρος (6’), Μυλωνάς (59’), Ξανθόπουλος (64’), Παπάζογλου (85’)

ΑΞΙΟΣ: Γεωργόπουλος, Δίμτσης, Τσαβδάρης, Δελλητζάκης, Ρετζέπης, Τανούρκας, Καραμπάσης, Τσιφλιτζής, Ανδρεάδης, Σαχίνης, Τσαπαρδάκης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Δελλής, Γκαμάνης, Θεοδώρου, Κελέσης και Μεράζης

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιώτας, Κολέντζης, Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Σιτσιάνης, Αυγέρος, Ξανθόπουλος, Παπάζογλου, Μαντζιούνης, Ραγκαβίνας, Τάνγκου. Αγωνίστηκαν ακόμα οι : Μεσιάρης, Μυλωνάς, Τσακμάκης και Τιφλιώρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected