Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές το Αιγάλεω

Δύο προσθήκες ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα το Αιγάλεω.

Στους “κυανόλευκους” θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο 24χρονος (13/09/1996) ακραίος αμυντικός, Αντώνης Αναστασίου που αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο στη Δόξα Δράμας (6 συμμετοχές) και παλαιότερα σε Κέρκυρα, Αχαρναϊκό, ΠΑΟΚ U20 και ΑΟ Σούρμενα.

Την ίδια ώρα, παίκτης του “Σίτι” θα είναι και ο 24χρονος (19/01/1996) αμυντικός, Σπύρος Βλάχος, μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Καραϊσκάκη Άρτας (17 συμμετοχές) και πριν σε Απόλλωνα Πόντου, ΑΕ Σπάρτη, Αιγινιακό, Φωστήρα, Ατρόμητο U20 και Απόλλωνα Σμύρνης U20.

Αναλυτικά :

“Η Π.Α.Ε. Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό Σπύρο Βλάχο, που έμεινε ελεύθερος απο τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Ο Σπύρος έχει γεννηθεί στις 19 Ιανουαρίου 1996, στην Αθήνα και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Φωστήρα, Αιγινιακό, Σπάρτη και Απόλλων Πόντου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και πολλές επιτυχίες τη νέα αγωνιστική χρονιά».

Η Π.Α.Ε. Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό Σπύρο…

Gepostet von Αιγάλεω ΑΟ / Official am Dienstag, 22. September 2020

“Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Αναστασίου που έμεινε ελεύθερος από την Δόξα Δράμας.

Ο Αντώνης Αναστασίου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Σεπτεμβρίου του 1996 και σε ηλικία 16 χρονών τον εντόπισε το τμήμα σκάουτιγκ του Παοκ μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις με την αντρική ομάδα ΑΟ Σουρμένα.

Το καλοκαίρι που 2013 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και μετά από δύο χρόνια παρουσίας στης ακαδημίες του, έμεινε ελεύθερος και μεταγράφηκε στον Αχαρναϊκό για δύο χρόνια ( Β εθνική 37/1).

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Κέρκυρα στην Superleague κατηγορία (23 Συμμετοχές).

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και πολλές επιτυχίες τη νέα αγωνιστική χρονιά.”

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Αναστασίου που έμεινε ελεύθερος…

Gepostet von Αιγάλεω ΑΟ / Official am Montag, 21. September 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected