Κατηγορίες
Super League 1

Παραιτήθηκε ο Άγγελος Χαριστέας

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του Άγγελου Χαριστέα και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του στην ΠΑΕ Άρης και η τελευταία επιβεβαίωσε την αποχώρησή του εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά :

«Ο Άγγελος Χαριστέας υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από το πόστο του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα», αναφέρει η ανακοίνωση.

H πρώτη του Απόστολου Μάντζιου (photos)

Πριν από 22 χρόνια υπηρέτησε τον Άρη ως ποδοσφαιριστής. Με τον αριθμό 21 στην πλάτη.

Πάντα έδινε το 100% φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ποτέ δεν φοβόταν να βάλει τα πόδια του στη «φωτιά» και πάντοτε έβαζε το «εγώ» του κάτω από το «εμείς». Στα δύσκολα έβγαινε μπροστά. Δεν δείλιαζε. Οι «παλιοί» θα θυμούνται…

Σήμερα, 22 χρόνια μετά, ο τότε παίκτης του Άρη με τον αριθμό 21 στη φανέλα επέστρεψε ξανά στο «Δασυγένειο», από άλλο πόστο τώρα. Με τη φόρμα του προπονητή, πλέον, θα κάθεται στην άκρη του πάγκου. Έτοιμος για την πιο μεγάλη πρόκληση…

Το πρωί πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Στην προπόνηση που ακολούθησε (χθες η ομάδα μας είχε ρεπό), εκτός του τραυματία Εμάνουελ Σάκιτς (κάταγμα του 5ου μετακαρπίου στο αριστερό χέρι), όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι στο Βόλο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε υψηλούς ρυθμούς με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται στην τακτική (επιθετικό κομμάτι).

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Κλεάνθης Βικελίδης (27/09, 16:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

?: Η πρώτη προπόνηση του νέου τεχνικού της ομάδας μας, Απόστολου Μάντζιου, σήμερα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»,…

Gepostet von ARIS F.C. am Dienstag, 22. September 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected