Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η Γ’ Εθνική για Πλατανιά και η συμφωνία με Κόλτζο

Ο πρώην τεχνικός του Πανακρωτηριακού έχει συμφωνήσει με τον Πλατανιά και θα είναι ο νέος προπονητής στην περίπτωση ειδικότερα που η ομάδα καταφέρει κι εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Γ’ Εθνική.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, το θέμα δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει και λογικά οι εξελίξεις (για το αν ο Πλατανιάς θα είναι στη Γ’ Εθνική) θα έχουν καταγραφεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, εντούτοις οι πιθανότητες δείχνουν αρκετά σοβαρές. Ούτως ή άλλως είναι και το θέμα του Πανιωνίου που είναι παρεμφερές…

Από ‘κει και πέρα, εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, διαφαίνεται ότι ο Κόλτζος θ’ αναλάβει σε κάθε περίπτωση το τιμόνι του Πλατανιά, ακόμα δηλαδή κι αν η ομάδα λάβει μέρος στο τοπικό. Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό, αλλά τι τελικά θ’ αποφασιστεί για το θέμα του Πλατανιά, ο οποίος αυτή τη στιγμή επιχειρεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά την αποχώρηση του Μανώλη Μαθιουλάκη, ξεκινώντας από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δη από τον κρητικό όμιλο. Σε ένα τέτοιο σενάριο, ο Πλατανιάς θα αγωνίζεται με την ομάδα που βάσει της κλήρωσης που έχει γίνει εδώ και καιρό, θα έχει ρεπό.

Σε ό,τι αφορά τον Κόλτζο, εδώ και πολύ καιρό διατηρεί ανοιχτή επικοινωνία με την ομάδα. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι είχε εργαστεί την προπερασμένη σεζόν, αφήνοντας ένα εξαιρετικό έργο στην ομάδα Κ19.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected