Γ Εθνική / Τοπικά

Η Κέρκυρα θέλει Γ Εθνική με Χριστοφοράκη προπονητή!

Οι Φαίακες έκαναν αίτημα προς την ΕΠΟ να λάβουν μέρος στη Γ’ εθνική, ενώ, έχουν ως βασικό στόχο τους για την τεχνική ηγεσία τον Κώστα Χριστοφοράκη.

Η Κέρκυρα υποβιβάστηκε από τη Super League 2, δεν δήλωσε συμμετοχή στη Football League και τελικά επέλεξε να δοκιμάσει την τύχη της στη Γ’ εθνική.

Όπως αναφέρει το corfusports, οι Φαίακες αιτήθηκαν από την ΕΠΟ τη συμμετοχή τους σε αυτή την κατηγορία, με στόχο να αγωνιστούν στον 5ο όμιλο, που λαμβάνουν μέρος κι οι άλλες δύο κερκυραϊκές ομάδες, η ΑΕ Λευκίμμης και ο ΟΦΑΜ.

Μάλιστα, σε περίπτωση (αρκετά πιθανή) που λάβουν το “πράσινο φως” της Ομοσπονδίας, τότε τα δεδομένα του ομίλου δεν θα διαταραχθούν, αφού, σε αυτόν δεν θα συμμετάσχει το Σούλι Παραμυθιάς κι έτσι αποτελείται από 13 ομάδες, με μια ομάδα να κάνει ρεπό κάθε αγωνιστική.

Με την Κέρκυρα, αν τελικά, πάρει το Ok να μπαίνει αγωνίζεται σε κάθε αγωνιστική με το σωματείο εκείνο που αρχικά είχε κληρωθεί να έχει ρεπό.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί, πως η Κέρκυρα θα ξεκινήσει τη σεζόν λίγο αργότερα από τις υπόλοιπες ομάδες ώστε να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα, ενώ, επιπροσθέτως, εξετάζεται να αλλάξει και όνομα, μιας και πλέον δεν θα αποτελεί ΠΑΕ αλλά ερασιτεχνικό σωματείο.

Από κει και πέρα, στο ζήτημα του προπονητή, ο Κώστας Χριστοφοράκης αποτελεί το μεγάλο φαβορί, καθώς είναι γνώστης της κατάστασης και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε αυτό το πόστο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected