Κατηγορίες
Basket

Στην τρίτη θέση του Super Cup ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε ο μικρός τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο Περιστέρι, οι «πράσινοι» κέρδισαν με 79-73 και κατέκτησαν την τρίτη θέση στο ελληνικό Σούπερ Καπ.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα εμφανίστηκε ιδιαίτερα βελτιωμένη στην άμυνα και με το δίδυμο Νέντοβιτς – Φόστερ να λειτουργεί εξαιρετικά στην επίθεση, κατέβαλε εύκολα την αντίσταση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά από ένα ντέρμπι στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός πάτησε το “γκάζι” από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και μετά, στέλνοντας τη διαφορά ακόμη και σε διψήφιους αριθμούς. Η Ένωση “μάζεψε” το σκορ στα τελευταία λεπτά, αλλά ένα τρίποντο του Παπαπέτρου “καθάρισε” το παιχνίδι και χάρισε τη νίκη στους “πράσινους”.

Αντίθετα, η ΑΕΚ γνώρισε μία ακόμη ήττα στο Σούπερ Καπ κι έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη… δουλειά ενόψει και της έναρξης του Final8 του BCL, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να δοκιμάζει πάντως πολλά σχήματα στο ματς, αντιμετωπίζοντάς το περισσότερο ως φιλικό.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Νέντοβιτς για τον Παναθηναϊκό, καθώς τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους (3/4 τρίποντα), με τον Παπαπέτρου να έχει 15 πόντους και τον Φόστερ 10 πόντους με 4.7 σουτ. Για την ΑΕΚ ο Λάνγκφορντ είχε 20 πόντους κι ο Μορέιρα 12 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 44-43, 59-59, 73-79

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected