Κατηγορίες
Αθλήματα

Εκτός τελικού η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Grace Min στο Prerov της Τσεχίας και ολοκλήρωσε την καλή παρουσία της στο ZUBR Cup των 25.000 δολαρίων στην ημιτελική φάση.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα από την Αμερικανίδα Grace Min στην ημιτελική φάση του ZUBR Cup Prerov, με 6-2, 6-3.

Μπορεί να κέρδισε μόνο 5 games, όμως η Ελληνίδα παίκτρια ήταν πιο κοντά στην Min απ’ όσο υποδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα και πάλεψε για 1 ώρα και 29 λεπτά, έχασε όμως και αρκετά γεμάτα games.

Πιο κρίσιμο μέρος του παιχνιδιού όπως αποδείχτηκε ήταν το 5ο και το 6ο game του 2ου σετ. Στο 5ο game η Min κράτησε το σερβίς της μετά από 3 ισοπαλίες και προηγήθηκε με 3-2, ενώ στο αμέσως επόμενο game επέστρεψε από το 30-15 και έκανε και το break, για να φτάσει στο 4-2.

Παρά τη σημερινή ήττα πάντως, ήταν μια καλή εβδομάδα από τη Βαλεντίνη, που πέτυχε 3 νίκες στο Prerov της Τσεχίας και μάλιστα όλες straight sets. Στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει την Τσέχα Anna Siskova με 6-4, 6-2, στον 2ο γύρο την Αμερικανίδα Elizabeth Halbauer με 6-0, 6-3 και στα προημιτελικά την Ολλανδέζα Susan Lamens με 6-3, 6-2.

Επόμενος σταθμός για τη Βαλεντίνη το Πόρτο της Πορτογαλίας, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα τουρνουά 25.000 δολαρίων, το Porto Open, το οποίο θα διεξαχθεί σε σκληρά γήπεδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected