Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Ισπανός και Βραζιλιάνος στον Απόλλωνα Λάρισας!

Δύο μεταγραφές ακόμη για τον Απόλλωνα Λάρισας και μάλιστα ξένων ποδοσφαιριστών, που έρχονται στην Ελλάδα με καλές συστάσεις.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου (09/04/1996) Ισπανού επιθετικού, Μάρτιν Πάγες, ο οποίος έιμενε ελεύθερος από τη σουηδική Έστερσουντ (τέσσερις συμμετοχές) και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Μελίγια και Τενερίφη, αλλά και του 22χρονου (26/03/1998) Βραζιλιάνου γκολκίπερ, Ταλισόν Νούνες Γκάμα, μέχρι πρότινος στη Αλαγκοάνο της χώρας και πριν στη Βίλα Νόβα.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού σέντερ φορ Brian Martín Pagés (Μπρίαν Μάρτιν Πάγες).

Ο Brian γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1996 (24 ετών) στην Santa Cruz de Tenerife στην Ισπανία, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Tenerife, όπου στην δεύτερη ομάδα της, πέτυχε 18 γκολ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με συμμετοχές και στην πρώτη ομάδα.

Στις αρχές Ιουνίου μεταγράφηκε στην γνωστή Östersund (Οστερσούντ) που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική κατηγορία της Σουηδίας από την οποία και έρχεται στην Λάρισα.
Ο Brian χαρακτηρίζεται από την δεινότητα του, στο σκοράρισμα.

Η “κυανόλευκη” ΠΑΕ καλωσορίζει τον Brian στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας και του εύχεται να είναι υγιής και να βοηθήσει τα μέγιστα στο να επιτευχθούν οι φετινοί μας στόχοι.”

APOLLON LARISSA FC 1930Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού σέντερ φορ Brian Martín Pagés (Μπρίαν…

Gepostet von Απόλλων Λάρισας am Freitag, 25. September 2020

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του υψηλόσωμου Βραζιλιάνου γκολκίπερ Tallison Nunes Gama.

Ο ύψους 1.91 Tallison έρχεται από την βραζιλιάνικη Goianesia.

Ο Tallison είναι 22 ετών (26/03/1998)

Το 2017-18 αγωνίσθηκε για την Vila Nova, ενώ την επόμενη χρονιά 2018-19 έπαιξε στην Centro Sportivo Alagoano όπου διατήρησε ανέπαφη την εστία της για 850 λεπτά κατακτώντας το “χρυσό” γάντι.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εύχεται στον Tallison να είναι γερός και να συμβάλει με όλες του, τις δυνάμεις, στην προσπάθεια που θα κάνουμε φέτος.”

APOLLON LARISSA FC 1930Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του υψηλόσωμου Βραζιλιάνου γκολκίπερ Tallison…

Gepostet von Απόλλων Λάρισας am Freitag, 25. September 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected