Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ηχηρή…σφαλιάρα στη Μπάγερν από την εκπληκτική Χόφενχαϊμ! (vid)

Στοπ σε σερί 32 αήττητων παιχνιδιών για την Μπάγερν, με την Χόφενχαϊμ να πραγματοποιεί μια σπουδαία εμφάνιση και να επικρατεί κόντρα στους πρωταθλητές με το εμφατικό 4-1!

Κάποια στιγμή θα έχανε… Ωστόσο δεν περιμέναμε πως η ήττα θα ερχόταν τόσο νωρίς για την Μπάγερν και μάλιστα με έναν τέτοιον τρόπο!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Γερμανίας προσγειώθηκαν «ανώμαλα» από την Χόφεχναϊμ και γνώρισαν την ήττα σοκ με 4-1, λαμβάνοντας την ειδοποίηση πως κάθε αντίπαλος θα παίζει για να κερδίσει αυτήν την ακαταμάχητη ομάδα που κατέκτησε ό,τι βρήκε μπροστά της… Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Μπάγερν μετά από 32 παιχνίδια!

Ο Χανς Φλικ παρέταξε την ομάδα με το κλασικό 4-2-3-1, αφήνοντας ωστόσο στον πάγκο τον Λεβαντόσφκι, με τον Ζίρκζεϊ να παίρνει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα. Οι Βαυαροί ήταν αρκετά το νωθροί από το ξεκίνημα και έμειναν πίσω με 2-0 από το 24ο λεπτό, με τα γκολ των Μπίτσακτσιτς και Νταμπούρ!

Συνθέσεις

Χόφενχαϊμ (Σεμπάστιαν Χένες): Μπάουμαν, Πος, Φογκτ, Μπίτσακτσιτς, Ακπόγκουμα, Γκάιγκερ (59′ Μπεμπού), Σαμασέκου, Καντέραμπεκ, Κράμαριτς, Μπαουμγκάρντνερ (58′ Γκατσίνοβιτς), Νταμπούρ

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Παβάρ (57′ Γκορέτσκα), Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Τολισό (72′ Μουσιάλα), Γκνάμπρι, Μίλερ, Σανέ, Ζίρκζε (57′ Λεβαντόφσκι)

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected