Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρωταθλητές στην Τυνησία Τσιτσιπάς και Θάνος

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Αριστοτέλης Θάνος κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό της διεθνούς διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία!

Όπως αναφέρει το tennisnews, οι Τσιτσιπάς και Θάνος κέρδισαν στον τελικό του Monastir Open τους Αργεντινούς Matias Franco Descotte και Thiago Agustin, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-3, 6-4, για να αναδειχθούν πρωταθλητές στο διεθνές τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF.

Προηγήθηκε μια πολύ δύσκολη και πολύ μεγάλη νίκη για τους δυο Έλληνες παίκτες στα ημιτελικά, που κέρδισαν στα ημιτελικά τους Αυστριακούς Alexander Erler και David Pichler, No.1 στο ταμπλό, με 4-6, 6-3, 11-9, σώζοντας και ένα match point στο super tie-break, στο 8-9.

Τσιτσιπάς και Θάνος κέρδισαν επίσης τους Αργεντινούς Ignacio Monzon και Fermin Tenti, No.4 στο ταμπλό, με 6-3, 6-4, καθώς και τους Τυνήσιους Skander Ben Fraj και Hamza Ben Yaacoub με 6-1, 6-2. Για να φτάσουν μέχρι τον τίτλο, χρειάστηκε να κερδίσουν τα ζευγάρια που βρισκόντουσαν στο Νο.1, στο Νο.3 και στο Νο.4 του ταμπλό!

Έχοντας συμπληρώσει ήδη δυο εβδομάδες στο Monastir της Τυνησίας, Τσιτσιπάς και Θάνος ξεκίνησαν ήδη τις προσπάθειές τους για το τουρνουά της 3ης εβδομάδας, που φιλοξενείται στα σκληρά γήπεδα του Magic Tours.

Αμφότεροι κέρδισαν τις πρώτες αναμετρήσεις τους για τα προκριματικά, που ξεκίνησαν σήμερα. Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Γάλλο Cesar Bourgois με 6-3, 2-6, 10-6, ενώ ο Θάνος επικράτησε του Ολλανδού Thijmen Loof με 7-6, 4-6, 10-5. Στα προκριματικά συμμετέχει και ο Στέφανος Σχινάς, που θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Cyril Vandermeersch.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected