Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πανιώνιος : Μαζί με τον Μανιάτη ο Νίκος Σπυρόπουλος

Μπροστά την προσπάθεια επανεκκίνησης έχουν βάλει στον Πανιώνιο, με στόχο σιγά -σιγά η ομάδα της Νέας Σμύρνης να επιστρέψει εκεί όπου είναι η θέση της στις μεγάλες κατηγορίες έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όπως αναφέρει το sportsroom, άνθρωποι οι οποίοι φόρεσαν την φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης και έχουν αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έτοιμοι να βγουν μπροστά και να τρέξουν ένα σχέδιο, το οποίο θα βγάλει τους «κυανέρυθρους» από το τέλμα στο οποίο έχουν περιέλθει.

Έτσι μετά τον άλλοτε αρχηγός του Ιστορικού Γιάννη Μανιάτη, ακόμα ένας πρώην παίκτης είναι έτοιμος να εμπλακεί στο νέο αυτό ξεκίνημα. Ο λόγος για τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος θα βρεθεί στο πλευρό του Μανιάτη προκειμένου να τον βοηθήσει στο δύσκολο αυτό εγχείρημα.

Παράλληλα όπως αποφασίστηκε ο Πανιώνιος, θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών όχι μεγαλύτερους από 22 ετών, ενώ ήδη έχει υπάρξει συμφωνία με τον 19χρονο τερματοφύλακα Χρήστο Κούμπουλα που πέρυσι αγωνίστηκε στο Κερατσίνι το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και στο παρελθόν για τον Ιστορικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected