Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Γενικά - Μεταγραφές

Τριπλό deal στη Φήκη!

Στον νεοφώτιστο στη Γ Εθνική ΠΟ Φήκης θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Χρήστος Κατσαντώνης, Απόστολος Δρόσος και Γιώργος Τεντολούρης.

Ο πρώτος είναι 21 ετών (02/11/1999, μεσοεπιθετικός) που αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΣ Μετέωρα και πριν στα Τρίκαλα, ο Δρόσος είναι 19 ετών, αμυντικός από την U19 των Τρικάλων και ο Γιώργος Τεντολούρης είναι 18 ετών, επίσης αμυντικός που αποκτήθηκε από τον ΑΟ Αγναντερού στην ΕΠΣ Τρικάλων.

Οι ανακοινώσεις :

“Η μεταγραφική ενίσχυση της Ομάδας μας συνεχίζεται με την απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή από τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο λόγος για τον Τρικαλινό, ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο αμυντικό Χρήστο Κατσαντώνη ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αυτή την κατηγορία με τη φανέλα του ΑΣ Μετέωρα.

Χρήστο καλώς ήρθες, να είσαι υγιής και να έχεις επιτυχίες με την ομάδα μας.”

Η μεταγραφική ενίσχυση της Ομάδας μας συνεχίζεται με την απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή από τον Α.Ο. Τρίκαλα. Ο λόγος…

Gepostet von Ποδοσφαιρικός Όμιλος Φήκης am Montag, 28. September 2020

“Ο νεαρός και ταλαντούχος αμυντικός Απόστολος Δρόσος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ομάδας μας από τον Α.Ο. Τρίκαλα. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας.”

Ο νεαρός και ταλαντούχος αμυντικός Απόστολος Δρόσος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ομάδας μας από τον Α.Ο. Τρίκαλα. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας.

Gepostet von Ποδοσφαιρικός Όμιλος Φήκης am Samstag, 26. September 2020

“Η ομάδα μας ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού και ταλαντούχου αμυντικού Γιώργου Τεντολούρη από τον Α.Ο. Αγναντερού! Γιώργο καλώς ήρθες, να είσαι υγιής και να έχεις επιτυχίες με την ομάδα μας.”

Η ομάδα μας ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού και ταλαντούχου αμυντικού Γιώργου…

Gepostet von Ποδοσφαιρικός Όμιλος Φήκης am Samstag, 26. September 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected