Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Απόλυτη δικαίωση για Κερλίδη και ΟΧΕ!

Σε… τοίχο έπεσε όλη η… ρητορική των τελευταίων ετών της Νέας Ιωνίας σχετικά με τις Εθνικές ομάδες του Beach Handball και κατά πόσο είναι επίσημη δραστηριότητα και άρα οι αθλήτριες και οι αθλητές (και τα σωματεία τους) όχι μόνο υποχρεούνται να ανταποκριθούν στις κλήσεις, αλλά και να έχουν με την σειρά τους και αντίστοιχα δικαιώματα.

Όπως αναφέρει το e-handball, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του ΟΦΝ Ιωνίας κατά της ΟΧΕ (Επιτροπή Μεταγραφών) που άφησε ελεύθερη την διεθνή αθλήτρια και παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελένη Κερλίδη μετά από σχετικό της αίτημα, όταν η Νέα Ιωνία την τιμώρησε (!) επειδή αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα του Beach Handball και δεν πήρε μέρος στην προετοιμασία του ΟΦΝΙ.

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ ήταν «καταπέλτης» αφού απορρίφθηκαν όλοι οι ισχυρισμοί της Νέας Ιωνίας, όπως για την δεύτερη μεταγραφική περίοδο (την οποία έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς και το ίδιο το σωματείο), αλλά και τα προνόμια που έχουν κερδίσει με την αξία τους οι αθλήτριες της Εθνικής Γυναικών μετά το Παγκόσμιο χρυσό του Καζάν.

Πρόκειται για μία απόφαση- σταθμός για το Beach Handball που ξεκαθαρίζει μια και καλή την κατάσταση και για το μέλλον, αλλά και απόλυτη δικαίωση για την ΟΧΕ, την Επιτροπή Μεταγραφών και φυσικά την ίδια την αθλήτρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ΟΧΕ εκπροσώπησε στο ΑΣΕΑΔ ο δικηγόρος Ηλίας Λακουμέντας και την πλευρά της Ημαθιώτισσας αθλήτριας, ο δικηγόρος Γιάννης Κάρμης.

“Αισθάνομαι δικαιωμένη από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, μου δίνει κίνητρο να ασχοληθώ με μεγαλύτερη πίστη και δύναμη με το άθλημα που αγαπάω. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου συμπαραστάθηκαν και με βοήθησαν σε αυτή την περιπέτεια”, δήλωσε στο e-handball η 20χρονη αθλήτρια που αγωνίζεται πλέον στη Βέροια 2017.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected