Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό ο Armindo Bruma

Είναι οριστικό!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Μπρούμα θα είναι ο επόμενος εξτρέμ στον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο να ψάχνει για εισιτήρια ώστε να είναι την Παρασκευή στην Αθήνα!

Και ενώ φαίνεται να μην προχωρούν του Γκάρι Ροντρίγκες και του Σοφιάν Μπουφάλ, ο Ολυμπιακός «αγκαλιάζει» και παίρνει τον Μπρούμα της Αϊντχόφεν! Ο γεννηθείς στο Μπισάου της Γουινέας, αλλά πολιτογραφημένος Πορτογάλος, 25χρονος εξτρέμ, της Αϊντχόφεν, αναμένεται, μάλιστα, άμεσα στην Ελλάδα, προκειμένου να τελειώσει με τη μετακίνησή του, στον Ολυμπιακό.

Ο Μπρούμα αποτελεί παιδί της Σπόρτινγκ, αφού από εκεί προήλθε και εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Έπαιξε στην Τουρκία, στις Γαλατά, Γκαζιάντεπ και ειδικά στην πρώτη είχε αρκετά πήγαινε-έλα. Μεταξύ άλλων έπαιξε και στη Σοσιεδάδ, στην Ισπανία, αλλά και στη Λειψία. Τώρα φορά τη φανέλα της Αϊντχόφεν, από την οποία τον αποκτά ο Ολυμπιακός, με τη μορφή δανεισμού. Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν μία οψιόν αγοράς, την οποία συμφώνησαν, με την ολλανδική ομάδα, σε περίπτωση κατά την οποία αποφασίσουν το επόμενο καλοκαίρι, να κρατήσουν τον παίκτη.

Ο Μπρούμα παίζει και στις τρεις θέσεις τις επίθεσης. Αριστερά, δεξιά, αλλά και ως σέντερ φορ. Προσόν το οποίο τον κάνει ιδιαίτερο χρήσιμο, στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς. Κυρίως παίζει αριστερά. Πέρυσι είχε 19 συμμετοχές και 3 γκολ, με την PSV.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected