Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μία ακόμη επιστροφή στον Πανιώνιο!

Πανιώνιος και Γιάννης Κοντοές έδωσαν τα χέρια και έτσι επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη με στόχο να βοηθήσει και αυτός στο νέο ξεκίνημα των «κυανέρυθρων»!

Ο 34χρονος (24/05/1986) ακραίος αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα μετά από 9 χρόνια, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Ρουμανία και συγκεκριμένα η Ακαντέμικα Κλιντσένι.

Παλαιότερα έπαιξε στην Κλουζ αλλά και σε Απόλλωνα Σμύρνης, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ, Φωστήρα, Αθηναϊκό και Άγιο Δημήτριο.

Η ανακοίνωση :

“Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα περίοδο. Ο έμπειρος παίκτης μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση δηλωσε:

“Σε αυτή τη δύσκολη ιστορικά για τον σύλλογο στιγμή, θεώρησα χρέος μου να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου την ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής! Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μας χρειάζεται όλους στο πλευρό του, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν εκεί όπου πραγματικά ανήκει. Πλέον θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί αφήνοντας στην άκρη ότι μπορεί να μας στενοχώρησε στο παρελθόν και ενωμένοι να διατηρήσουμε τη σπίθα και να ξαναδώσουμε χαρά και περηφάνια στο κόσμο μας, που θα είναι σίγουρα δίπλα μας αγκαλιάζοντας αυτή τη πρωτόγνωρη, δύσκολη αλλά και υγιή προσπάθεια που γίνεται από όλους!!”

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα…

Gepostet von ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ / Panionios FC am Freitag, 2. Oktober 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected