Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αλώβητη η Σεβίλλη στη Βαρκελώνη (vid)

H Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να συνεχίσει το απόλυτο νικών, αφού παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στη Σεβίλλη. Ντεμπούτο για τον Ντεστ.

Οι εμπνεύσεις και η φρεσκάδα των δυο πρώτων αγώνων δεν υπήρχαν στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να συνεχίσει το απόλυτο νικών. Ισόπαλη 1-1 στο Καμπ Νόου με τη Σεβίλλη, με τους Φατί Γκριεζμάν να μη μπορούν να βοηθήσουν τον Μέσι. Οι Σεβιλιάνοι είχαν περισσότερες δυνάμεις στο β’ μέρος, είχαν δοκάρι, αλλά δεν κατάφεραν να σπάσουν την… κατάρα και να φύγουν με το διπλό από τη Βαρκελώνη (τον Δεκέμβριο του 2002 η τελευταία νίκη). Ντεμπούτο έκανε ο Ντεστ που πήρε τη θέση του τραυματία Αλμπα (στο 75′).

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Σεβίλλη μπήκε πιο ορεξάτη στο ματς, κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα και στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Έπειτα από αδράνεια της άμυνας, ο Ντε Γιονγκ βρέθηκε σε θέση βολής και με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, η απάντηση των Καταλανών ήταν άμεση και στο 10΄ έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Μέσι έβγαλε απίθανη πάσα για τον Άλμπα, ο Νάβας έκανε λάθος διώξιμο και ο Κουτίνιο με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-1. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος, οι Σεβιλιάνοι απείλησαν στο 19′ με τον Σούσο, ενώ στο 21′ ο Γκριεζμάν δεν μπόρεσε με πλασέ να σκοράρει. Οι Καταλανοί δεν είχαν πάντως την εκρηκτικότητα και τον ενθουσιασμό του Φατί, ενώ και ο Γάλλος ήταν για ένα ακόμα φετινό ματς μακριά από τον καλό του εαυτό.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να μπει πιο δυνατά, αλλά δεν είχε τον τρόπο να φανεί απειλητική για την αντίπαλή εστία. Ο Κούμαν με τη συμπλήρωση μιας ώρας πέρασε στο ματς Τρινκάο, Πέδρι στη θέση των Φατί, Γκριεζμάν, ωστόσο δεν είδε διαφορετική εικόνα. Αντίθετα, η είσοδος του Ν’Νεσίρι έδωσε ώθηση στη Σεβίλλη και μάλιστα στο 64′ από δικό του προσπάθεια, ο Αραούχο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε μετά το 75′ να φανεί απειλητική και στο 81′ είχε δυο καλές ευκαιρίες. Ο Μέσι δεν μπόρεσε με σουτ να νικήσει τον Μπόνο, ενώ ο Ντε Γιονγκ από κοντά αστόχησε! Οι Καταλανοί μπορεί να μην είχαν πολλές δυνάμεις, ωστόσο πίεσαν για το γκολ της νίκης και στο 90’+1′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το τρίποντο, αλλά ο Τρινκάο νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Μπόνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected