Κατηγορίες
Αθλήματα

Για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς! (vid)

Ο εκπληκτικός Στέφανος Τσιτσιπάς υπέταξε στα τρία σετ τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και πέρασε στην οκτάδα του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Ο Έλληνας τενίστας υπέταξε στα τρία σετ τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και πέρασε στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών έκανε ακόμα ένα εξαιρετικό ματς στο Roland Garros, για να επικρατήσει του Grigor Dimitrov με 6-3, 7-6 (9), 6-2 και να μπει στην τελική 8άδα του παρισινού Grand Slam.

Θα είναι η 1η φορά που θα παίξει στα προημιτελικά του Roland Garros o Στέφανος και η 2η συνολικά σε ένα Grand Slam, μετά από εκείνη την αξέχαστη πορεία του μέχρι τους ημιτελικούς του Australian Open τον Ιανουάριο του 2019.

Ο Στεφ έφτασε επίσης τα 12 κερδισμένα σετ στη σειρά στο Παρίσι, αφού θυμίζουμε πως είχε βρεθεί πίσω με 0-2 σετ στην πρεμιέρα του με τον Jaume Munar, ανέτρεψε όμως το παιχνίδι και έκτοτε κερδίζει μόνο με “straight sets” του αντιπάλους του, τον Pablo Cuevas στον 2ο γύρο, τον Aljaz Bedene στον 3ο γύρο και τον Dimitrov στον 4ο γύρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected