Κατηγορίες
Αθλήματα

Δεν τα κατάφερε ο Περβολαράκης στην Πορτογαλία

Ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αργεντινό Juan Manuel Cerundolo, έπειτα από δύο γεμάτα σετ στο Σετούμπαλ της Πορτογαλίας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, μετά από 1 ώρα και 47 λεπτά μάχης, ο Μιχάλης Περβολαράκης γνώρισε την ήττα από τον Αργεντινό Juan Manuel Cerundolo, Νο.4 στο ταμπλό, με 7-6 (5), 6-4, στον 1ο γύρο του Futures των 15.000 δολαρίων στο Σετούμπαλ της Πορτογαλίας.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας κατάφερε να επιστρέψει από το γρήγορο break που υπέστη στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ ανάγκασε 2 φορές τον Cerundolo να σερβίρει για την παραμονή του στο 1ο σετ. Έφτασε και 2 πόντους μακριά από το σετ στο 5-4, 30-30, καθώς και στο 5-3 του tie-break, ο Αργεντινός όμως, Νο.342 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, άντεξε σε όλες τις περιπτώσεις και κέρδισε τους 4 τελευταίους πόντους του σετ, για να κερδίσει το tie-break με 7-5.

Και στο 2ο σετ ο Περβολαράκης είχε ευκαιρίες, κάνοντας πρώτος break για να περάσει μπροστά με 3-2, αλλά με ένα διπλό λάθος του ο Cerundolo έκανε το break back στο επόμενο game. Στο 10ο game o Αργεντινός αξιοποίησε το πρώτο του match point και έκανε ένα ακόμα break, για να “κλειδώσει” αυτή τη νίκη.

Ο Περβολαράκης θα παραμείνει στο Σετούμπαλ καθώς έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό. Μαζί με τον Ιταλό συμπαίκτη του, Francesco Ferrari, θα έρθει αύριο αντιμέτωπος ξανά με τον Cerundolo, καθώς και με τον επίσης Αργεντινό, Camilo Ugo Carabelli, Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected