B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εκκίνηση το Σαββατοκύριακο για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας. Το πρόγραμμα και η ώρα έναρξης

Μετά την πρεμιέρα του Κυπέλλου, σειρά παίρνουν τα πρωταθλήματα Α και Β Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το ερχόμενο Σάββατο (10/10) και την Κυριακή (11/10) πραγματοποιείται η σέντρα στις δύο κατηγορίες του νομού, με την ώρα έναρξης να ορίζεται στις 16.00μμ.

Στην…πετσοκομμένη Α Ερασιτεχνική, με τη συμμετοχή 13 ομάδων (που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι 12 μετά την αδυναμία συμμετοχής του Ατρομήτου Διαβατού), ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου με τον γειτονικό ΓΑΣ Κοπανού, ενώ ο δευτεραθλητής ΦΑΣ Νάουσα θα μεταβεί στην Κουλούρα για να αντιμετωπίσει τον άκρως νεανικό και φέτος ΠΑΟΚ.

Εντός έδρας αναμετρήσεις για τους φιλόδοξους Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και Αστέρα Τριποτάμου με τους Φίλιππο Μελίκης και Θύελλα Σταυρού αντίστοιχα, ενώ στο Μακροχώρι η τοπική ομάδα υποδέχεται τη νεοφώτιστη ΑΕ Καψόχωρας.

Τέλος, με τον Ατρόμητο Διαβατού αγωνίζεται βάσει προγράμματος ο Άχθος Αρούρης (και θα πάρει το ματς στα χαρτιά αν επιβεβαιωθεί ότι συνέβη και στο Κύπελλο) ενώ η ΑΕ Σχοινά έχει ρεπό.

Το πρόγραμμα της Α Ερασιτεχνικής :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΓΑΣ Κοπανού
Ατρόμητος Διαβατού – Άχθος Αρούρης
Αστέρας Τριποτάμου – Θύελλα Σταυρού
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Φίλιππος Μελίκης
Μακροχώρι – ΑΕ Καψόχωρας
ΠΑΟ Κουλούρας – ΦΑΣ Νάουσα
Ρεπό : ΑΕ Σχοινά

 

Στη Β Ερασιτεχνική, που παραδοσιακά διεξάγεται την Κυριακή, το πρωτάθλημα περιλαμβάνει 22 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους.

Στον 1ο, ξεχωρίζει η αναμέτρηση στον Πλάτανο ανάμεσα στην ΑΕ Τρικάλων και τον Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχουν τα ματς σε Παλατίτσια ανάμεσα στον ΠΑΟ και την ΑΕ Καβασίλων και Άραχο ανάμεσα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας και τη Δόξα Βρυσακίου.

Στον 2ο όμιλο, οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Α Ερασιτεχνική αναμετρώνται στον Άγιο Νικόλαο (σ.σ. Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας), ενώ στο Ζερβοχώρι ο ενισχυμένος Άτλας υποδέχεται τον Αχιλλέα Νάουσας.

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς στον Άγιο Γεώργιο, ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Κεραυνό Επισκοπής, ενώ στη Ραχιά ο Εθνικός θα υποδεχτεί τη γειτονική Δόξα Ασωμάτων.

1ος όμιλος

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΑΕΚ Καμποχωρίου
ΑΕ Τρικάλων – Άρης Παλαιοχωρίου
Δόξα Κυψέλης – Απόλλων Λυκογιάννης
ΑΕ Αλεξάνδρειας – Δόξα Βρυσακίου
ΠΑΟ Παλατίτσια – ΑΕ Καβασίλων
Ρεπό : Ολυμπιακός Λουτρού

2ος όμιλος

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας
Άτλας Ζερβοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας
ΑΣ Πατρίδας – Ερμής Τριλόφου
Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Κεραυνός Επισκοπής
Εθνικός Ράχης – Δόξα Ασωμάτων
Ρεπό : Λευκάδια

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected