Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο σημαντικές μεταγραφές για τον Ορφέα Ξάνθης

Δύο δυνατές προσθήκες πραγματοποίησε ο Ορφέας Ξάνθης.

Όπως αναφέρει το thrakisports, η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε και έντυσε στα «κιτρινόμαυρα» τον Χρήστο Πασχαλάκη και τον Αλέξη Μελισσόπουλο. Ασφαλώς, οι τελευταίες αυτές προσθήκες (αν προστεθεί και αυτή του Ξανθιώτη αμυντικού Κιομουρτζή που επίσης έγινε πριν λίγες μέρες) ενισχύουν ποιοτικά το ήδη ανταγωνιστικό σύνολο του Μπάμπη Χατζημεστή.

Ο 25χρονος (γεννημενος 1/2/95) Πασχαλάκης πριν λίγο καιρό δοκιμάζοταν από τον Τόνι Πόποβιτς για τον ΑΟΞ, οπότε και έχει ρυθμό προπονήσεων. Αγωνιζόταν μέχρι το Φεβρουάριο στον Πλατανιά στον οποίο πήρε μέρος σε 3 αγώνες (βασικός σε ένα) και μόλις 87′. Ήταν στο ρόστερ της Ξάνθης αρχικά στις ακαδημίες από τις μάλιστα για ενάμιση χρόνο, από το 2014 μέχρι τα μέσα της σεζόν 2015-16, χωρίς πάντως να έχει κάποια συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ. Ακολούθησε ο δανεισμός του στον Παναργειακό και αφού έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, αγωνίστηκε σε Ορφέα Ξάνθης, Αρη Αβάτου και ξανά σε Ορφέα με τον οποίο έκανε εντυπωσιακές με 14 γκολ σε 46 αγώνες για μια διετία. Χάι λαιτ της καριέρας του τα τέσσερα γκολ που έβαλε σε ένα ημίωρο και μάλιστα ως αλλαγή κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου στις 15/4/2019 με την φανέλα του Ορφέα στη δεύτερη θητεία του. Επίσης το 2014 ήταν ο μεγάλος νικητής στον διαγωνισμό της Nike, για μια θέση στο «Global Showcase» που πραγνατοποιήθηκε στην Αγγλία. Πλέον στη τρίτη φορά με τη φανέλα του Ορφέα σκοπεύει να δείξει εκ νέου εντυπωσιάκα πράγματα όπως στην προηγούμενη.

Ο 29χρονος επιθετικός Αλέξης Μελισσόπουλος (φωτ) την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στοον Κεραυνό Πέρνης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης και συνέχισε σε Βιστωνίδα, Αστέρα Μαγικού, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αιγινιακό, Βατανιακό, μετά στο εξωτερικό σε ομάδες της Ισπανίας, Τσεχίας και Γερμανίας σε ερασιτεχνικό επίπεδο, προτού επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Νέστου Χρυσούπολης, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε στην Καβάλα και τον Ηρόδοτο κατακτώντας την άνοδο στην Football league, πριν επιστρέψει για δεύτερη φορά στον Νέστο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected