Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέσσερις μεταγραφές ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Τέσσερις προσθήκες ανακοίνωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ενόψει της εκκίνησης στη Γ Εθνική της νέας σεζόν.

Η ομάδα της Λάρισας απέκτησε τον 23χρονο (10/01/1997) μεσοεπιθετικό, Ανδρέα Βογιατζή από τη Δόξα Αργυροπουλίου της ΕΠΣΛ, τον 21χρονο αμυντικό, Δημήτρη Ζαφειρίου (φωτ) με καταγωγή από την Πέλλα από τον ΑΟ Παλαιόχωρας (πριν σε Αμβρυσσέα Διστόμου, Εθνικό Γιαννιτσών, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης), τον 18χρονο μεσοεπιθετικό, Θοδωρή Ποτό από τον ΑΟ Πελασγιώτιδας και τον 16χρονο μέσο, Κώστα Παϊτέρη από τον Προμηθέα Λάρισας

Αναλυτικά :

“Συνεχίζοντας τον εμπλουτισμό του έμψυχου υλικού της ομάδας, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης ολοκλήρωσε την μεταγραφή τεσσάρων παικτών, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν πολύτιμες επιλογές για τον προπονητή Νίκο Φώλλα, εν όψει του “μαραθωνίου” που θα αρχίσει την Κυριακή.

Στην δύναμη της τσαριτσανιώτικης ομάδας εντάχθηκαν, συγκεκριμένα:

* O 23χρονος μεσοεπιθετικός Ανδρέας Βογιατζής που αγωνιζόταν στην Δόξα Αργυροπουλίου.
* Ο 21χρονος αμυντικός Δημήτρης Ζαφειρίου που αγωνιζόταν στην ΑΕ Παλαιόχωρας Χανίων και, νωρίτερα, στον Αμβρυσσέα Διστόμου (Γ’ Εθνική).
* Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Θεόδωρος Ποτός που ξεχώρισε με την παρουσία του στην Πελασγιώτιδα.
* Ο 16χρονος μέσος Κώστας Παϊτέρης που αγωνιζόταν στον Προμηθέα (αδελφός του τερματοφύλακα Παναγιώτη που ανήκει πλέον στον Αστέρα Βλαχιώτη).

Στον αντίποδα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ζήτησε να αποχωρήσει ο επιθετικός Μιχάλης Τσουμάνης που κατέληξε στον ΑΟ Σελλάνων.”

Τετραπλό μεταγραφικό "χτύπημα"του Οικονόμου ΤσαριτσάνηςΣυνεχίζοντας τον εμπλουτισμό του έμψυχου υλικού της ομάδας, η…

Gepostet von Α.Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης official am Donnerstag, 8. Oktober 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected