Αθλήματα

Με τίτλο επέστρεψε ο Διαμαντής, μέχρι τη 16άδα ο Τσιτσιπάς στο Monastir

Στο πρώτο του επίσημο τουρνουά μετά από 1,5 χρόνο και τις 2 εγχειρίσεις που χρειάστηκε να κάνει, ο Στέφανος Διαμαντής κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο μονό.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Διαμαντής αγωνίστηκε στο Civitavecchia της Ρώμης στην Ιταλία, για το χωμάτινο διεθνές τουρνουά της ITF, Citta di Civitavecchia. Εκτός από την εξάμηνη αναστολή όλης της αγωνιστικής δράσης, είχαν προηγηθεί και οι εγχειρήσεις του Έλληνα τενίστα, που τον έκαναν να συμπληρώσει 1,5 χρόνο απουσίας από τα τουρνουά.

Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό, αφού μπήκε με walkover (εις βάρος του Stan Devriese) στα προημιτελικά του μονού και εκεί κέρδισε εύκολα τον Αυστριακό Nico Langmann, με 6-1, 6-1. Στα ημιτελικά έχασε σε ένα πολύ κλειστό ματς από τον Ισπανό Francesc Tur, μετ’ έπειτα πρωταθλητή του τουρνουά, με 6-4, 6-3.

Στο διπλό συνεργάστηκε με τον Ισραηλινό Guy Sasson και κατέκτησε τον τίτλο. Στα ημιτελικά κέρδισε τους Carlos Anker και Langmann με 6-3, 6-3 και στον τελικό τους Ισπανούς Tur και Enrique Siscar Meseguer, με 7-6 (6), 6-0.

Επόμενος σταθμός για τον Στέφανο είναι η Αθήνα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο στο ΟΑΚΑ (9-11 Οκτωβρίου).

Μέχρι τη 16άδα ο Τσιτσιπάς στο Monastir

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς είχε ακόμα μια καλή εβδομάδα στο Monastir της Τυνησίας, φτάνοντας μέχρι την τελική 16άδα στο διεθνές τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF.

Στην 4η διαδοχική του εβδομάδα στο Monastir της Τυνησίας και στα Futures που φιλοξενούνται στα σκληρά γήπεδα του Magic Tours, ο Πέτρος Τσιτσιπάς είχε μια νίκη και μια ήττα στα μονά, φτάνοντας μέχρι τη 16άδα.

Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Εσθονό Vladimir Ivanov με 7-6 (1), 6-2, χθες όμως ηττήθηκε στον 2ο γύρο από τον Αργεντινό Facundo Juarez, Νο.7 στο ταμπλό, με 6-4, 6-0.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα ο 20χρονος Έλληνας τενίστας πέτυχε 4 νίκες και από τα προκριματικά έφτασε ξανά μέχρι τη φάση των “16”, ενώ δυο εβδομάδες πριν, δηλαδή τη 2η εβδομάδα κατά σειρά που πέρασε στο Monastir, είχε κατακτήσει τον τίτλο στο διπλό, μαζί με τον Αριστοτέλη Θάνο.

Πρώτο τουρνουά μετά από 1.5 χρόνο και 2 εγχειρήσεις και το αποτέλεσμα γλυκόπικρο…Στο μόνο σταματησα στους 4 και στο…

Gepostet von Stefano Diamantis – Στέφανος Διαμαντής am Sonntag, 4. Oktober 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected