Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Μόνο νίκη απόψε για την Εθνική μας!

Το εμπόδιο της Μολδαβίας καλείται να ξεπεράσει απόψε (11/10, 21:45) η Εθνική ομάδα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Nations League.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, είναι το 2Χ2, καθώς την προσεχή Τετάρτη (14/10) θα υποδεχθεί και το Κόσοβο, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών αλλά και της ανόδου στην παραπάνω ευρωπαϊκή Λίγκα. Στο φιλικό με την Αυστρία ο προπονητής της ομάδας Τζον Φαν’τ Σχιπ, χρησιμοποίησε νέα πρόσωπα κι έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

«Είναι παρελθόν ο αγώνας με την Αυστρία. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι τώρα στον επόμενο αγώνα. Είναι μια νέα εξέταση, να δούμε αν θα περάσουμε το τεστ. Νιώθω σίγουρος όμως γιατί τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και δείχνουν διάθεση».

Ο ίδιος πάντως, από την πλευρά του, λίγες ώρες πριν το ματς με την Μολδαβία, τόνισε πως η Εθνική Ελλάδος πως είναι σε διαδικασία βελτίωσης και πως η φιλική ήττα από την Αυστρία αποτελεί παρελθόν. Ο Ολλανδός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές:

Διούδη, Βλαχοδήμο, Μπάρκα, Ρότα, Σβάρνα, Λαμπρόπουλο, Χατζηδιάκο, Μιχαηλίδη, Τζαβέλα, Γιαννούλη, Κυριακόπουλο, Κουρμπέλη, Ζέκα, Μπουχαλάκη, Λυκογιάννη, Λημνιό, Πέλκα, Μπακασέτα, Τζόλη, Φούντα, Μάνταλο, Κουλούρη, Φορτούνη και Παυλίδη.

Οσον αφορά τον βασικό σχήμα, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ, αναμένεται να παρατάξει τον Βασίλη Μπάρκα κάτω από τα γκολπόστ, τους Τζαβέλα, Σβάρνα και Χατζηδιάκο στην τριάδα της άμυνας και οι Γιαννούλης-Λημνιός θα αγωνιστούν ως μπακ-χαφ.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Κουρμπέλης, Μπακασέτας και Ζέκα ενώ Παυλίδης και Φορτούνης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται στην κορυφή της επίθεσης. Πάντως, τόσο ο Φούντας όσο και ο Μάνταλος, διεκδικούν φανέλα βασικού και μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση του εκλέκτορα της ομάδας

Θυμίζουμε πως η Εθνική μας ομάδα είναι να δώσει ακόμα τέσσερα ματς στο πρόγραμμά της στον όμιλο όπου λαμβάνει μέρος στο Nations League ενώ είναι πρώτη στη βαθμολογία μαζί με τη Σλοβενία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected