Αθλήματα

Αμφίβολος για Βιέννη ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε σήμερα μαγνητική τομογραφία και ο τραυματισμός που αντιμετώπισε στο τελευταίο σετ του χθεσινού ημιτελικού με τον Novak Djokovic στο Roland Garros αποδείχτηκε αρκετά σοβαρός, αφού θα τον αφήσει τουλάχιστον για δυο εβδομάδες εκτός.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο 22χρονος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε και χθες στον τραυματισμό του, λέγοντας πως στο 5ο σετ επέστρεψε ο τραυματισμός που είχε στη Ρώμη. Ένα πρόβλημα που δε σταμάτησε να υπάρχει σε όλη τη διάρκεια της χωμάτινης σεζόν, αλλά δεν τον ταλαιπώρησε και ιδιαίτερα στο Αμβούργο και στο μεγαλύτερο μέρος του Roland Garros.

Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται η κατάσταση επιδεινώθηκε με τους συνεχόμενους αγώνες -κυρίως με το χθεσινό πολύ απαιτητικό παιχνίδι με τον Djokovic- και όπως αναφέρει δημοσίευμα του gazzetta.gr η σημερινή μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι πρόκειται για θλάση ψηλά στο δεξί του πόδι και θα μείνει τουλάχιστον για δυο εβδομάδες εκτός.

Κινδυνεύει άμεσα να χάσει το επόμενο τουρνουά που είναι στο πρόγραμμά του, το 500άρι της Βιέννης (26 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου), ενώ τα χειρότερα σενάρια θα είναι να χάσει και τα δυο πολύ μεγάλα ραντεβού του κλεισίματος της σεζόν, το Masters του Παρισιού (2-8 Νοεμβρίου) και το ATP Finals (15-22 Νοεμβρίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected