Αθλήματα

Το στέμμα του Roland Garros στον Ράφαελ Ναδάλ! (vid)

Στα 34 του και σε ένα διαφορετικό φέτος Roland Garros, ο Ράφα Ναδάλ απέδειξε γιατί είναι ο παντοτινός “Βασιλιάς” του παρισινού Grand Slam, κατακτώντας το για 13η φορά χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ, ακόμα και απέναντι στον σχεδόν άτρωτο φέτος Νόβακ Τζόκοβιτς!

Εικοστός Grand Slam τίτλος για τον Rafa, που έφτασε τις 100 νίκες στο χωμάτινο major!

Ένας εξωπραγματικός Rafael Nadal, επιβλήθηκε του μέχρι πρότινος αήττητου Novak Djokovic στο 2020 (με εξαίρεση την αποβολή του από το US Open) με 6-0, 6-2, 7-5, για να αναδειχθεί για μια ακόμα φορά πρωταθλητής στο Παρίσι!

Ένα τουρνουά που φέτος έγινε σε πολύ διαφορετικές συνθήκες, με πολύ πιο χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και σε έναν τελικό που έγινε σε συνθήκες indoor, με τον Nadal να έχει παίξει μόλις ένα τουρνουά προετοιμασίας πριν από αυτό, μετά την 6μηνη αναστολή του tour λόγω της πανδημίας!

Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν άλλαξαν τον “Βασιλιά” του Roland Garros, που για μια ακόμα φορά ήταν ο Rafa, που κέρδισε και τα 21 σετ που έπαιξε στο φετινό τουρνουά – συμπεριλαμβανομένης και μιας εκ των πιο επιβλητικών νικών της καριέρας του με αντίπαλο τον Djokovic!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected