Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον πάγκο του Πλατανιά ο Κόλτζιος, αποκτήθηκε ο Νομικός

Ο Γιώργος Κόλτζος είναι ο νέος προπονητής του Πλατανιά, που ξεκινά την προσπάθεια του στη Γ Εθνική την ερχόμενη Κυριακή (18/11).

Η ομάδα των Χανίων ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον 44χρονο (13/09/1976) τεχνικό, που εργάστηκε τελευταία στον Πανακρωτηριακό και παλαιότερα στην U19 του Πλατανιά, στην ΑΕ Μυλοποτάμου και στον Άρη Σούδας.

Επίσης, “κυανόλευκος” είναι από σήμερα ο 20χρονος (01/12/2000) μέσος, Παρασκευάς Νομικός που κατέγραψε 28 συμμετοχές και ένα γκολ με την U19 του Πανιωνίου στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Ουσιαστικά, ο Γκολέμης παραμένει στο τιμ της ομάδας, καθώς θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ νέος γυμναστής προσλήφθηκε ο Κώστας Μαραγκουδάκης, μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, κάνοντας έτσι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Ο 25χρονος (24/5/95) Μαραγκουδάκης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Νέων Χανίων, για να παίξει στη συνέχεια σε Κρ. Αστέρα και Κ17 Εργοτέλη. Το διάστημα της παρουσίας του στο Ηράκλειο είχε κληθεί και ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων στα προκριματικά του Euro 2012. Πάντα ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Θύελλα Αγ. Δημητρίου, Δόξα Βύρωνα ενώ στα Χανιά επέστρεψε για λογαριασμό του Απόλλωνα.

Οι ανακοινώσεις :

“Ο Α.Ο. Πλατανιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Κόλτζο.

Ο Κόλτζος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Λαυρεωτική ενώ έχει διατελέσει προπονητής στον Άρη Σούδας, Α.Ε. Μυλοποτάμου, Κ19 Πλατανιά και Πανακρωτηριακό.

Τον προπονητή μας θα πλαισιώσουν την φετινή σαιζόν ο Κώστας Γκολέμης, προπονητής τερματοφυλάκων και ο Κώστας Μαραγκουδάκης προπονητής φυσικής κατάστασης.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πλατανιά και τους ευχόμαστε καλή σαιζόν.”

“Ο Α.Ο. Πλατανιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παρασκευά Νομικό. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με την ομάδας κι έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά έπειτα από το επιτυχημένο πέρασμά του στις ακαδημίες του Πανιωνίου.

Καλωσορίζουμε τον Παρασκευά στην οικογένεια του Πλατανιά και του ευχόμαστε καλή σαιζόν”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected