Κατηγορίες
Αθλήματα

Φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ για την Εθνική Ανδρών

Δυνατό φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ θα δώσει σήμερα Τρίτη (13/10) στις 19:00, η Εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του μονοήμερου camp, το οποίο περιελάμβανε και προπόνηση στις 10:00.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τον Νοέμβριο τις Σερβία και Γαλλία στο πλαίσιο των προκριματικών για το EURO 2022, που θα διεξαχθεί 13-30 Ιανουαρίου 2022 σε Ουγγαρία και Σλοβακία.

Για το φιλικό με την Ένωση ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Αρβανίτης έχει καλέσει τους παρακάτω 20 αθλητές:

Αραμπατζής, Αραπακόπουλος, Δομπρής, Καλόμοιρος, Μυλωνάς, Νικολαΐδης, Παπαδιονυσίου, Τζηράς (ΑΕΚ), Κανδύλας Καραμπουρνιώτης, Τσίλης (Ολυμπιακός), Μπόσκος, Παπαντωνόπουλος (Διομήδης Άργους), Καρακεχαγιάς, Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Λιάπης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας),Μισαηλίδης (Αερωπός), Χουρσουντιάν (Άρης Νίκαιας), Παπάζογλου (Δράμα).

Μοναδική απουσία για την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια ο Κρίστιαν Ουγκάλντε, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

«Είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Την Γαλλία τη γνωρίζουμε, κλασική χαντμπολική χώρα. Η Σερβία, από ό,τι είχα δει στα τελευταία ματς που είχε παίξει είναι σκληρή ομάδα σωματικά και στον τρόπο παιχνιδιού. Εμείς παλεύουμε, είμαστε κάποια παιδιά, έχουν έρθει και από το εξωτερικό. Θεωρώ είμαστε καλά, έχουμε ταλέντα. Λίγη δουλειά θέλει, προπόνηση για να βρεθούμε μεταξύ μας και πιστεύω θα τα πάμε καλά. Είναι τιμή για κάθε αθλητή να καλείται στην Εθνική. Χαίρομαι ιδιαίτερα και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω στον προπονητή με μία καλή προσπάθεια», δήλωσε στο e-handball.gr ο πλέι-μέικερ του Αερωπού Έδεσσας, Φώτης Μισαηλίδης.

«Σήμερα ξεκίνησε η πρώτη ημέρα προετοιμασίας για τα παιχνίδια με τη Γαλλία και τη Σερβία. Πρέπει η ομάδα να αποκτήσει μια συνοχή, να ακούσουμε και να εφαρμόσουμε τις οδηγίες και τα συστήματα του προπονητή στο παιχνίδι. Θα είναι πολύ δύσκολοι αγώνες στην πορεία. Γι΄αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε από την πρώτη ημέρα συγκεντρωμένοι στο στόχο. Είναι θετικό να έρχονται στην Εθνική νέα παιδιά, γιατί δίνονται ευκαιρίες και ανανεώνεται συνεχώς η ομάδα», δήλωσε στο e-handball.gr ο τερματοφύλακας του Διομήδη Άργους, Πάνος Παπαντωνόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected