Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Τζάθα ο ΑΟ Πυλίου

Στην Κω και στον ΑΟ Πυλίου θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ο Δημήτρης Τζάθας.

Ο 24χρονος (10/11/1996) μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε τον Ιούλιο από τον ΓΣ Ηλιούπολης αλλά δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Αττικής.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τον ΑΟ Τσιλιβή και παλαιότερα σε Ατρόμητο Πειραιά, Νίκη Βόλου, Αχαρναϊκό, Τριγλία Ραφήνας και ΑΕΚ U20.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Ο. Πυλίου Κω, με χαρά ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Τζάθα, ολοκληρώνοντας μία ακόμα μεταγραφική κίνηση του σωματείου για την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-21, που βρίσκει την ομάδα μας στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Κάνοντας μια αναδρομή στην εντυπωσιακή ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, αναφέρουμε την έναρξη της καριέρας του σε ηλικία 5 ετών, όταν αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής. Εκεί μετά από τρία χρόνια τον εντόπισε η ομάδα της ΑΕΚ Αθηνών. Αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής της Αθηναϊκής ομάδας πετυχαίνοντας, τη σεζόν 2007-08, 43 γκολ και 11 ασίστ, τη σεζόν 2008-09, 53 γκολ και 14 ασίστ, τη σεζόν 2009-10, 67 γκολ και 18 ασίστ, και τη σεζόν 2010-11, 71 γκολ και 16 ασίστ!

Τις επόμενες δύο χρονιές επιλέχθηκε να αγωνιστεί παράλληλα και με την Κ-17 της ΑΕΚ, όπου σημείωσε συνολικά 19 γκολ την πρώτη και, 16 γκολ αντίστοιχα τη δεύτερη, ενώ με προτροπή του προπονητή Τραϊανού Δέλλα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του.

Επόμενοι σταθμοί την καριέρας του ήταν η Τριγλία Ραφήνας, ο Αχαρναϊκός, η Νίκη Βόλου, ο Ατρόμητος Πειραιά και ο ΑΟ Τσιλιβή Ζακύνθου.

Έχοντας στις βαλίτσες του πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις και βιώματα, μετακόμισε στο νησί μας, στην ποδοσφαιρική στέγη του Α.Ο. Πυλίου Κω, και στην οικογένειά μας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και να συνεχίσει να πετυχαίνει αγωνιστικούς και προσωπικούς στόχους με τη βυσσινί φανέλα του Α.Ο. Πυλίου Κω.”

Ο Α.Ο. Πυλίου Κω, με χαρά ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Τζάθα, ολοκληρώνοντας μία ακόμα…

Gepostet von Α.Ο. Πυλίου Κω am Donnerstag, 15. Oktober 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected