Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Αναγέννηση ο Δημήτρης Κωτσοβός

Την απόκτηση του Δημήτρη Κωτσοβού ανακοίνωσε η Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Ο 22χρονος (17/06/1998) μεσοαμυντικός αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική με τον ΠΑΣ Πρέβεζα και πριν σε Παναργειακό, Απόλλωνα Μακρυχωρίου, Διάνα Ηλιούπολης, Αγίους Αναργύρους, ΑΟ Γλυφάδας, Πανιώνιο U17 και Προμηθέα Δάφνης.

Αναλυτικά :

“Μια ακόμα προσθήκη για την Αναγέννηση, με τον Κώτσοβο Δημήτρη, αμυντικό μέσο, γεννημένο στις 17/06/1998, να έρχεται στην ομάδα μας.

Ο Δημήτρης είναι ένας έμπειρος και ταλαντούχος παίκτης, που ήρθε για να στηρίξει και να βοηθήσει στο κομμάτι του κέντρου, ενισχύοντας και την επίθεση!

Έχει αγωνιστεί στις ομάδες : Προμηθέα Δάφνης, Πανιώνιο Κ17 (45 συμμετοχές, 3 γκολ και με συμμετοχή στο final 4 Ελλάδος), στην ομάδα της Γλυφάδας (γ΄ εθνική), Ηλυσιακό (γ εθνική), Αγιοι Ανάργυροι (Ά τοπικό και άνοδος), στην Διάνα Ηλιούπολης, Μακρυχώρι Καρδίτσας (γ εθνική,1 0 συμμετοχές), Παναργειακό (γ εθνική), ΠΑΣ Πρέβεζα (γ εθνική).

Είμαστε σίγουροι ότι ο Δημήτρης θα δώσει το δικό του στίγμα στην ομάδα και θα την βοηθήσει και εκείνος, μαζί με το υπόλοιπο ρόστερ, να κατακτήσει τους στόχους μας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021.”

⚽ Ενίσχυση για τα Λιοντάρια στη μεσαία γραμμή με Κωτσοβο Δημήτρη.⚽ Δημήτρη καλώς ήρθες στην Αναγεννηση. "Μονο υγεία και επιτυχίες" http://anagennisierapetras.gr/component/k2/foul-epithesi-ta-liontaria

Gepostet von Anagennisi Ierapetras am Mittwoch, 14. Oktober 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected