Κατηγορίες
Super League 2

Αποχωρεί από την Παναχαϊκή ο Ελευθερόπουλος!

Η πρώτη αλλαγή προπονητή στη Super League 2 είναι γεγονός.

Όπως αναφέρει τo FL News, η έναρξη πρωταθλήματος την 1η Νοεμβρίου μπορεί να έδινε την εντύπωση ότι όλοι θα έκαναν… παρέλαση, όμως ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος είχε διαφορετική άποψη. Μία ημέρα μετά την ήττα (2-1) από την Καλαμάτα αποφάσισε να απολύσει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και να «ξηλώσει» όλο το τεχνικό τιμ!

Ο Μπάρλος διέρρεε σε ΜΜΕ ότι όλοι θα κριθούν στο πρωτάθλημα, όμως τελικά έκρινε τους πάντες στα φιλικά προετοιμασίας. Προχώρησε, λοιπόν, σε μία κίνηση που συνηθίζεται στην Ελλάδα και ο χρόνος θα δείξει αν θα τον δικαιώσει. Προφανώς ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Ελευθερόπουλου, που έκανε λόγο για παράλογη πίεση στην ομάδα. Σημειώνεται, πάντως, ότι γκρίνια υπήρχε ούτως ή άλλως στο ποδοσφαιρικό τμήμα λόγω οφειλών.

Το βράδυ της Κυριακής (18/10) ο Μπάρλος αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον 44χρονο προπονητή, τους συνεργάτες του Στέλιο Βενετίδη, Ηλία Σωρόκο, Αλέξη Σπηλιόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λουμπαρδέα! Έτσι, λίγες ημέρες πριν την έναρξη οι Αχαιοί θα πρέπει να βρουν άλλον προπονητή (αν δεν τον έχουν βρει ήδη), ο οποίος θα πρέπει να περάσει τη φιλοσοφία του άμεσα.

Στα 11 τεστ προετοιμασίας των Κοκκινόμαυρων ο απολογισμός τους ήταν 5 νίκες – 1 ισοπαλία – 5 ήττες.