Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Οι πρώτες ευρωπαϊκές μάχες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους ομίλους, απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Δύο σπουδαία ματς προσφέρει απόψε στους ποδοσφαιρόφιλους το “Barok” Coffee-Bar, στο πιο κεντρικό σημείο της Βέροιας και συγκεκριμένα στον οδό Μερκουρίου Καρακωστή 20, στην πιάτσα των ταξί.

Την αρχή κάνει στις 19.55 ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Τούμπα την Ομόνοια, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Ο Δικέφαλος του Βορρά, γνωρίζει πως κόντρα στους Κύπριους, η νίκη αποτελεί μονόδρομος, λόγω του δύσκολου έργου που έχει στη συνέχεια στον όμιλο, απέναντι σε Αϊντχόφεν και Γρανάδα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορούσε να υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Καντουρί και Κρέσπο, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τους τραυματισμούς του κι έτσι στην αποστολή συμπεριέλαβε τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζη, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Εσίτι, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας, Νινούα, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλη, Τσόλακ και Κούτσια.

Δύο ώρες μετά (22.00), σειρά παίρνει η ΑΕΚ που ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Europa League στην Πορτογαλία, κόντρα στην Μπράγκα, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Ο Ιταλός προπονητής, είδε τον Ινσούα να προπονείται την Τρίτη και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Το αν θα επιλέξει τον Αργεντινό μπακ να αγωνιστεί είναι κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αν και το πιθανότερο είναι ο Λόπες να καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Η αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους:

Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλο, Κρίστιτσιτ, Μάνταλο, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Μπότο, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα και Χριστόπουλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected