Κατηγορίες
Αθλήματα

Δεύτερη νίκη η Πυλαία

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών πανηγύρισε ο ΑΕΣΧ Πυλαίας καθώς επικράτησε στη Μίκρα με 24-21 επί του Πανοράματος.

Με τη νίκη αυτή έφτασε τους 4 βαθμούς στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και βρίσκεται στην 2η θέση του 2ου ομίλου.

Όπως αναφέρει το e-handball, οι γηπεδούχες ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν με 4-0. Στη συνέχεια το Πανόραμα κατάφερε να μειώσει λίγο την διαφορά φτάνοντας μέχρι και την ισοφάριση μετά τα πρώτα 10 λεπτά. Σε εκείνο το σημείο η αποβολή της Τσιτλακίδου επηρέασε κάπως την ομάδα της Πυλαίας. Μετά το πρώτο τέταρτο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, με τις φιλοξενούμενες να περνάνε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ λίγα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, προβάδισμα που διατήρησαν μέχρι την είσοδό τους στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, το Πανόραμα με δύο γρήγορα γκολ των Λιούκα και Κυρικλίδου ανέβασε την διαφορά στα τρία τέρματα και σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές αποκρούσεις της Σπανού στην εστία κράτησε τη διαφορά, αναγκάζοντας τον τεχνικό της Πυλαίας Βασίλη Σκανδάλη να καλέσει τάιμ άουτ. Μετά την μικρή διακοπή η Πυλαία «έσφιξε» την άμυνά της και βρίσκοντας λύσεις επιθετικά κλέβοντας αρκετές μπάλες, με ένα σερί 4-0 πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ 10 λεπτά πριν από τη λήξη. Στα τελευταία λεπτά, η ομάδα της Πυλαίας κράτησε την διαφορά των τριών τερμάτων, ενώ και η τερματοφύλακας Αθηνά Καπρινιώτη φώναξε «παρών» όποτε χρειάστηκε. Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τις γηπεδούχες νικήτριες και με δύο νίκες στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ – HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ 24-21

Τα πεντάλεπτα: 3-0, 5-2, 5-5, 6-6, 9-7, 9-10 (ημχ.) 9-13, 12-16, 14-16, 18-17, 20-18, 24-21

ΑΕΣΧ Πυλαίας (Βασίλης Σκανδάλης): Κουκμίση Κ. 3, Τσιτλακίδου, Βράμπα, Τσερέπη, Κουκμίση Μ. 5, Καπρινιώτη, Ιωαννίδου, Τσιγαρίδα Αθηνά, Τσιγαρίδα Αθ. 4, Τσολοζίδου, Μανωλούδα, Αθανασοπούλου 4, Σελεμίδου 3, Πετρίδου 3, Στεφανίδου 2.

HONDA Πανόραμα (Χριστοδουλίδης Τριαντάφυλλος): Κουτσιμανή, Σπανού, Αναστασιάδου, Κουρκουλάκη, Παπαδοπούλου Γ., Τσαρτσίου, Κυρικλίδου 2, Ιωαννίδου, Αμανατίδου 5, Προκοπίδου 2, Λιούκα 6, Καραβέλη 3, Λούρη 1, Τσαουσίδου, Κουλούρη 2, Παπαδοπούλου Α.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος-Παλαμιώτης, Δίλεπτα: 2-7, Πέναλτι: 5/9-1/2, Κόκκινη κάρτα: Τσιτλακίδου 11.48 επικίνδυνο παιχνίδι (δεν κρατήθηκε δελτίο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected