Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πρώτη απώλεια για τη Μίλαν, σε ένα ματς…ροντέο! (vid)

Σε ένα ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς, Μίλαν και Ρόμα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Πρώτη απώλεια για τους «ροσονέρι» που παραμένουν στην κορυφή. Σκόραρε το γρηγορότερο γκολ της Μίλαν στην ιστορία της Serie Α ο Ιμπραΐμοβιτς.

Ούτε δύο λεπτά (1 λεπτό και 48 δευτερόλεπτα) δεν χρειάστηκε η Μίλαν για να ανοίξει το σκορ. Ο συνήθης ύποπτος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, οι «ροσονέρι» πήραν κεφάλι απέναντι στην Ρόμα, καθώς ο Σουηδός σκόραρε το πέμπτο του γκολ στη φετινή σεζόν της Serie A, πιάνοντας κορυφή στον πίνακα των σκόρερ. Μάλιστα, αυτό ήταν και το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της Μίλαν στη Serie A!

Ωστόσο, η απάντηση της Ρόμα ήταν άμεση αφού επτά λεπτά αργότερα ο Ταταρουσάνου έκανε τραγική έξοδο χωρίς να βρει την μπάλα και ο Τζέκο με κεφαλιά σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1. Σκορ που παρέμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, παρότι υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν με καλύτερη για την Μίλαν στο 27ο λεπτό όταν ο προωθημένος Κγιάερ «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Ίδιο ακριβώς ξεκίνημα και στο δεύτερο μέρος, αφού πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά η Μίλαν βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Λεάο να δίνει ακόμη μία ασίστ, αυτή τη φορά στον Σαλεμάεκερς για το 2-1. Το προβάδισμα της Μίλαν κράτησε παραπάνω λεπτά αυτή τη φορά, αλλα οι γηπεδούχοι το απώλεσαν ξανά όταν ο Τζιακομέλι έδωσε πέναλτι-φάντασμα σε βουτιά του Πέδρο και ο Βερετού στο 71ο λεπτό σκόραρε από την άσπρη βούλα για το 2-2.

Ένα ακόμη απίθανο πέναλτι του Τζιακομέλι σε βουτιά του Τσαλχάνογλου έδωσε στην Μίλαν την ευκαιρία να πάρει για τρίτη φορά προβάδισμα στον αγώνα στο 79′ με τον Ιμπραΐμοβιτς, ωστόσο η Ρόμα δεν παραδόθηκε, έβγαλε ψυχικά αποθέματα και βρήκε το 3-3 εκμεταλλευόμενη την αμυντική αδράνεια της Μίλαν με τον Κουμπούλα στο 84′ . Το ματς ολοκληρώθηκε με τεράστια φάση για την Μίλαν, αλλά ο Ρομανιόλι με κεφαλιά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων δεν κατάφερε να βρει εστία για… χιλιοστά και το απόλυτο της Μίλαν «έσπασε».

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected