Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πήρε και Λαμπρόπουλο ο ΠΑΣ Αχέρων

Στον ΠΑΣ Αχέρων θα συνεχίσει τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Λαμπρόπουλος.

Ο 33χρονος (09/02/1987) αμυντικός με καταγωγή από το Ηράκλειο εντάχθηκε φέτος στο ρόστερ του ΑΣ Σαντορίνης, ωστόσο δεν θα συνεχίσει στην ομάδα των Κυκλάδων.

Τελικά, θα φορέσει την κυανόλευκη φανέλα του Αχέροντα Καναλακίου, μετά τη θητεία του σε Πανθηραϊκό, ΠΑΣ Κόρινθο, Ολυμπιακό Γυθείου, ΑΕ Ιστιαίας, Παναχαϊκή, Δόξα Μανωλάδας, Αχαϊκή, Ηρακλή Ψαχνών, Βύζαντα Μεγάρων και Παναιγιάλειο.

Αναλυτικά :

“O ΠΑΣ Αχέρων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 17ο μέλος του για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, τον Γιώργο Λαμπρόπουλο.

Ο 33χρόνος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Λαμπρόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού η ποδοσφαιρική του διαδρομή “Μιλάει” από μόνη της καθώς βρίσκεται στην λίστα των κορυφαίων αμυντικών της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και αυτό αποτελεί ένα ικανό κριτήριο για την ποδοσφαιρική του αξία, μαζί με ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό Βιογραφικό καθως έχει αγωνιστεί: Παναχαϊκή, Παναγιάλειο, Αχαϊκή, Βύζα, ΠΑΣ Κόρινθος, Ηρακλή Ψαχνών, Α.Ε. Ιστιαίας, Δόξα Νέας Μανωλάδας, Ηρακλή Ψαχνών, Πανθηραϊκό και ΑΣ Σαντορίνης να συνθέτουν το πλούσιο βιογραφικό του.

Γιώργο καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected