Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έφτασε το γκολ του Γουόκερ στη Σίτι (vid)

Με ένα γκολ του Κάιλ Γουόκερ, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μάντσεστερ Σίτι ύστερα από την απώλεια βαθμών κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Το “χρυσό” γκολ των “πολιτών” σημείωσε ο Κάιλ Γουόκερ στο 28ο λεπτό με όμορφο συρτό σουτ, σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές. Στον αντίποδα, η Σέφιλντ παραμένει χωρίς νίκη ύστερα από επτά αγωνιστικές, δείχνοντας πως θα δώσει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Συνθέσεις

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ : Ραμσντέιλ, Μπάλντοκ, Μπάσαμ, Ίγκαν, Στίβενς, Λόουι (82′ ΜακΓκόλντρικ), Αμπαντού (65′ Νόργουντ), Μπεργκ, Όσμπορν (55′ Λούντστραμ), Μακμπέρνι, Μπρούστερ.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ρόντρι, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο, Τόρες (81′ Φόντεν), Μαχρέζ (85′ Γκιουντογάν), Στέρλινγκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected