Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτη ανατροπή στο Τορίνο-Λάτσιο! (vid)

Η Τορίνο με το 3-2 υπέρ της στο 87ο λεπτό, κρατούσε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όμως η Λάτσιο με μια ΕΠΙΚΗ ανατροπή και γκολ στο 95’ και το 98’, έφερε το ματς τούμπα και την άφησε με την όρεξη!

Πολύ μεγάλη νίκη πήρε η Λάτσιο στο Τορίνο σε βάρος μιας Granata η οποία φάνηκε ότι πέτυχε το winner στο φινάλε, όμως υπέστη 5η ήττα σε 6 ματς και έμεινε στον έναν βαθμό, με τον προπονητή, Μάρκο Τζαμπάολο, να είναι υπό πίεση. Στους 10 βαθμούς και την 7η θέση ανέβηκαν οι Laziali.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15′ με το σουτ του Αντρέας Περέιρα που άνοιξε λογαριασμό, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 20′ με την κεφαλιά του Μπρέμερ από κόρνερ και στο 25′ πέρασαν μπροστά με 2-1 με πέναλτι του Μπελότι. Η Λάτσιο ισοφάρισε στο 48′ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, η Γκρανάτα είχε δοκάρι στο 56′ με τον Βέρντι και τελικά σκόραρε στο 87′ με τον Λούκιτς που έκλεψε από τον Χεντ και απέφυγε και τον Ρέινα, φέρνοντας την ομάδα του Τζαμπάολο αγκαλιά με το τρίποντο.

Στο 95′, όμως, ο Ιμόμπιλε με πέναλτι, μετά το χέρι του Ενκουλού, έγραψε το 3-3 και στο 98′ ο Καϊσέδο από κοντά, αφού η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, διαμόρφωσε το τελικό 3-4 προκαλώντας ντελίριο στις τάξεις των Ρωμαίων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected